Vad Familjens Hund Är Tacksam för det Här Året

Ah, Thanksgiving! När löven har fallit från träden, det blir mörkt tidigt, gör vi en flammande eld i den öppna spisen och samlas med våra nära och kära för turkiet, fyllning, och alla infästningar. Vi gör alltid för mycket mat, vi äter alltid för mycket och önskar att vi inte hade, och vi går alltid runt bordet och säga vad vi är tacksamma för.

Här, en aning av saker familj hundar från hela landet är tacksam för det här året.

Lucy, 3

© mrtgt/flickr

Jag är tacksam över att Moster juni och Morbror Pete inte få strandsatta på flygplatsen i år—kul att se er!—och att ingen hittat lamm chop ben jag som gömde sig under soffan kudden, sängen och mattan i hallen.

Ralph, 9

© bittermelon/flickr

Jag är tacksam för min underbara familj, alla som är här ikväll för att fira denna semester. Även om var och en av er till en man har, under det gångna året, på ett eller annat pratade till mig som om jag är någon form av spädbarn eller rörde mig utan att fråga.

Jasmin, 3

© kanomping/flickr

Jag är tacksam för att du gav mig inte att äta från golvet för en natt. Jag antar att i morgon ska jag tillbaka till persona non grata vid detta bord. Vad—Kusin Richie ligger och sover med sin personliga tränare.

Klaus, 11

© dalesbest/flickr

Jag är tacksam över att ingen ännu har tänkt att lägga ett lock på kattens låda.

Daisy, 6

© mrtgt/flickr

Jag är tacksam att ingen fick mig att bära den där jävla akryl polotröja tröja med snowflake mönster.

Brian, 4

© jeremy_vandel/flickr

Jag är tacksam för att ni alla slösas bort och glömde bort att det faktiskt var fyra pecan paj.

Pupcake, 7

© kajisagook/flickr

Jag är tacksam för alla är helt övertygad om att det är de sopor som stinker som en död kropp.

Angus, 5

© bajema/flickr

Jag är tacksam för att mamma, pappa och Shelly. Och att lite skit Schnauzer från och med nästa dörr äntligen flyttat till Tulsa. (Eller visste han att dö? Flyttade till Tulsa eller dog.)

För att hedra Tacksägelse -, Café-personalen har tänkt den här veckan om att äta för mycket. Läs om Hannah Vazquez föräldrar att ta miste en nödsituation för frosseri här .

ADVERT

Lägg till din kommentar