Vad Tara Wood Göra: När Din Kompis Barn Kommer inte Sluta Träffa Dig I Ballsack

Ryan från Indiana Frågar:

Vad är det bästa sättet att handskas med en kompis 4-årig grabb som tycker det är roligt att slå mig i nötter medan mina vänner bara skrattar? Varje gång ungen är runt, jag måste hålla mina händer över min manlighet för att skydda det. Jag vill verkligen inte att sopa benet ett barn, men något har att ge.

Hej Ryan, Ja, det är lite jacked-upp skit just där.

Jag tror att den första sak att tänka på är om detta barn kan ha särskilda behov som för närvarande som aggression eller fysiska reaktioner . Det kan vara en reaktion på överstimulering eller andra triggers. Så det första du ska göra är att närma sig situationen med detta i åtanke och hantera den diskussionen med nåd, speciellt om du vill fortsätta vänskapen.

Och hej, han kanske bara inte tycker om dig, mannen. Förlåt.

Om du är säker på att ha komplexa behov är inte fallet, och efter diskussion, känner föräldrarna att bara vara passiv, då tycker jag det är din vänner som behöver behandlas för att tillåta sina barn att behandla dig, eller någon annan, som sin egen personliga slagpåse. Han är 4. Han gör vad han kan komma undan med.

Jag kan inte, för livet av mig, föreställa sig varför en förälder kan stå och titta på och skratta! — samtidigt som deras barn går i alla bare-knuckle street fighter på någon och inte genast ta itu med ett sådant beteende.

Kanske de anser att deras barns kroppsliga angrepp på dig för att vara någon form av spex eller puckish goofing. Kanske de tycker att den är söt och att ni är bara brottning runt? Jag är villig att satsa så är fallet.

Saken är den, men, om du är i ett konstant tillstånd av att skydda dina kvist och bär i väntan på en pung spark som skickar dina bollar upp för att möta dina uvula eller hitta dig själv att göra det kör man så här virvlande dervish av okontrollerad galenskap, och inte kan landa en tibial slag, BÖR FÖRÄLDRARNA MÄRKA DETTA!

Jag menar, de flesta människor är anständig nog observatörer för mänskliga kroppen språk för att kunna identifiera de fysiska signaler av oro och obehag som du uppvisar.

Det låter som att denna vänskap betyder mycket för dig, ser hur du är villig att försöka arbeta med detta att bo nära till fam.

Så här, Ryan från Indiana, är Vad Tara Wood Göra:

Nästa gång du hittar dig själv i sällskap av lite Sean Penn och hans nonchalant föräldrar, bara att hålla huvudet kallt — ta ner händerna vid din sida och obevakad.

Om ungen börjar med prygel igen, gör det sak där du lägger din hand på hans panna och hålla tillräckligt avstånd mellan dig själv och hans fäktande och stryk att han inte kan landa en kropp kick eller punsch.

Titta direkt på hans jävla föräldrar (kom ihåg, han är ett barn) och helt enkelt fråga: "Är detta på riktigt okej med er killar att din son rent fysiskt övergrepp mig? Nej, allvarligt, jag skulle verkligen looove att veta exakt vad om detta beteende du hitta komiskt."

Jag förutspår att de kommer att ha en av två reaktioner: De kommer antingen att rättfärdiga det genom att säga, "Åh, kom igen, boys will be boys", eller "Han bara ha lite kul kille gång med dig, kompis."

Om så är fallet skulle jag uppmuntra dig att svara med " Pojkar ska hållas ansvariga för sitt beteende. Skulle du tillåta honom att behandla ett annat barn eller ett djur på detta sätt? Jag är allt gjort som misshandlas av en 4-årig medan du skratta som om du är på en Kevin Hart konsert. Kanske vi kan pickup detta förhållande igen när du har sorterat ut det."

Eller

"Jag vet att detta måste verka helt bananer till er killar, men jag skulle mycket hellre att kasta en fotboll eller spela Rännor och Stegar eller anyfuckingthing, egentligen, annat än med att gräva min bollar ur min bukhålan när du bjuder över mig. Det är ditt ansvar som föräldrar att lära ditt barn vikten av det fysiska utrymme och gränser. När du väljer att inte erkänna eller rätt åtgärder och beteenden som fysiskt, känslomässigt eller mentalt skada andra människor, så du är helt medveten om sina handlingar när du skickar honom ut i världen. Jag vill inte sopa benet ditt barn, så tills du är redo, villig och i stånd att vara omtänksam om mig och mina testiklar, jag ska ut!"

Och det är sant, du vet? Vi som mödrar, fäder, mor-och farföräldrar, mostrar, farbröder, morbröder — den är laddad med att uppfostra barn — är ansvarig för modellering respekt och vänlighet och empati för mänskligheten.

Så om du stöter på någon typ av hands-off, likgiltig, konstigt-underhållning-av-skit-beteende typ av vuxna som vägrar att hålla en unge till svars när de är vålla skada på annan levande varelse, jag tycker det är bra anledning, ditt ansvar att mänskligheten ännu för att diskutera detta med dem. Berätta för dem att det är inte okej. Ring dem på deras neutralitet.

Kan du sluta att förlora dina vänner över detta, men du kanske ska öppna ögonen för att något som har blivit så vanligt i deras hem, att de inte ens märker det. De behöver för att märka det. Och om de behöver extra stöd och hjälp de behöver för att söka den.

Barn kan inte förväntas att öva självbehärskning om han inte vet eller förstår gränser, och värre än så, belönas med skratt för thwacking människor.

Tro mig, jag möter folk varje dag som jag älskar inget mer än att leverera en spark upp asshole. Jag avstå, men eftersom mina föräldrar lärde mig att slå är inte okej...och dessutom vet du, fängelse och grejer.

Det är Vad Tara Wood Göra.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar