10 Saker Om Graviditeten Som inte Är Vacker

Graviditet är verkligen en vacker sak. Om du sitter där och tycker om det (i ett varmt skumbad med gurkor över dina ögon), det är fantastiskt vad kroppen gör! Att göra mänskliga ! Verkligen fantastiska. Men det betyder inte att allt om det är fantastiskt, speciellt under den första trimestern.

Jag har nyligen avslutat den första trimestern tåg, och detta var min värsta första trimestern men ändå. Denna "morgon" sjukdom är faktiskt fortfarande kvardröjande i vecka 15.

Mina graviditeter verkar bara bli värre och värre varje gång (i termer av sjukdom), och det är så svårt att tänka sig den magiska glädje du kommer snart att känna dig när du är i dränker (toaletter) av sjukdomen. Om du skulle ha frågat mig hur första trimestern är när jag var gravid med mitt första barn, skulle jag ha sagt att det var lätt, skön och spännande.

Nu, med barn nummer tre, jag ska berätta för dig vad graviditet känns det som.

1. Ständigt bakfull. Du vet det där hemska baksmälla du kände den andra helgen? Det är som att, men du vaknar förväntar sig att känna sig bakfull utan att egentligen behöva en klunk av att dricka alkohol. Du vaknar upp varje morgon och veta att du kommer att känna sig som skit komplett hela dagen men du är inte den som klagar.

2. Vill du bara hälften åt buffé på Golden Corral när det i verkligheten att du bara hade en taco. Det är det här full känsla med hälften av din mat sitter någonstans mellan halsen och magen. Det går inte härifrån förrän du borsta tänderna och allt kommer ut.

3. Du vet att rusa av rinnande saliv i munnen som kommer precis innan du är på väg att kasta upp? Föreställ dig att komma på alla tider på dygnet och har inget där att spotta ut det när du kör 80 km / tim på motorväg.Att hålla den i din mun och gör du lägga munkavle på ännu mer, och då jag egentligen inte ens vet vad de ska säga för att spotta ut det i en vatten flaska gör du gag okontrollerat.

4. Luktar . Åh, godhet gracias, vad är det som luktar?! Du börjar att lukta på saker du aldrig sett förut som rå kyckling i frysen (ingen annan kan känna lukten av den) eller luftfräschare i någons hus. Jag måste ändra min tröja och alla andras tröjor efter att ha lämnat en restaurang. Du inte vågar ta den där lukten i bilen med mig! Och ingen vet vad du ens tala om.

5. När du har ett sug och en milkshake är allt du kan tänka på för en drygt två timmar. Sedan när man äntligen får chansen att ha en, det låter helt hemskt plötsligt. Eller när du skickar din man att få en pizza från ett ställe på andra sidan stan, du vill ha något att göra med det när han kommer tillbaka. Du måste påminna honom om att du växer hans barnet i dig och det är inte riktigt du att bara gjorde som honom.

6. På tal om att äta—att vara hungrig (som alltid) och inte veta vad man ska äta eftersom ingenting låter bra. Jag hatar när folk säger: "Fråga den gravida damen var vi skulle gå och äta," eftersom hälften av tiden, allt gör du skämt. Och du vet inte vad du verkligen vill ha tills minuter innan du äter den.

7. Ville inget mer än att stänga ögonen och somna...på 1 p.m. i eftermiddag. Du kan falla sova mitten av konversation om du låter dig själv.

8. Med fullständiga främlingar och nära vänner och familj (okej, alla ) berätta för dig om allt du gör fel. "Du ammar när du är gravid?" "Åh, du kommer att äta som Kubanska smörgås?" "Jag vill inte skrämma dig, men jag hade en vän vars kusin syster dött av det!" Säg mig alla dina skräckhistorier.

9. Aldrig ville ta en bild igen. Lita på mig, jag tog en bild denna morgon och det var inte snyggt. Och alla var som, "Buzz, din flickvän...WOOF!"

10. Aldrig vill att Google något någonsin igen. Jag garanterar att du kommer att stöta på en anti-vax, anti-allt bloggen berättar du allt du någonsin gjort faktiskt kommer att förstöra ditt barn för livet . Dom: Google kommer att driva dig till vansinne! Bara fråga din läkare nästa gång.

Så, med det sagt, jag skickar kärlek och positivitet till alla mina gravida vänner där ute. Om detta är din första graviditet och du känner dig ganska bra, välsignar dig. Om du går igenom vad jag är, hålla en barf bag hands hela tiden.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar