Vad Mödrar verkligen vill ha för Mors Dag

Tja, jag antar att jag inte kan tala för varje mor, men detta är vad Jag vill att detta år för Mors Dag:

Inte för att vara vaknat upp . Bara låt mig sova så länge jag vill. Chansen är stor att jag kommer upp innan nio, men åtminstone låta mig få prova.

Inte för att byta en blöja eller torka en röv . Nog sagt.

Inte för att plocka ut kläder . Jag bryr mig inte om vad barnen bär– de kan vara felaktigt, smutsiga och målat, jag vill bara inte något att göra med det. Extra kredit om de bär sina söndagskläder och posera för bilder.

Inte för att spela domaren . Jag har aldrig haft mycket sport i alla fall. Och jag skulle verkligen behöva en dag ledigt från att bryta upp slagsmål och dolling ut straff.

Inte för att tänker på middag . Det är en av de första saker jag tycker om varje dag och det är ofta möts av yucks och ewwws. Från er alla. Inte ikväll, snälla.

Inte för att spänne och unbuckle bil-platser . Visst, det låter trivialt, men på helgerna när vi är i och ur bil en miljon gånger, det är något jag föraktar.

Inte för att bada barnen . Det är min minst favorit uppgift, hands down. Och, när du tvättar dem, ska du faktiskt använda tvål. Att sitta i sin egen smuts inte riktigt räknas.

Inte för att vara ansvarig för läggdags . Ja, jag vill gosa med barnen. Jag kommer att sjunga dem mitt 80-talet medley av vaggvisor och kanske läsa en bok eller två, men jag vill inte ta itu med miljoner gnäller och kräver lång tid efter att jag har stoppade dem i. När jag säger godnatt och kom ner, jag menar godnatt.

Att inte behöva returnera något du har köpt mig att jag inte vill . Mycket som du tycker det är kul för mig att återvända fugly halsband och oönskade broscher, att jag verkligen inte njuta av det. Lyssna till den inte så subtila ledtrådar jag ge dig om gåvor. Eller, bara inte köpa mig något alls. Vi är inte dejta längre, det är fina .

• Att inte behöva dela min dag med en man som bara hade att födas den 9: e Maj. Bra. Jag ska erkänna att födelsedagar trump någon annan dag, så jag kommer att suga upp det vakna och torka och bad och av-och påklädning och matlagning i år. Det är bara rättvist. {Men, älskling, min födelsedag bättre rock .}

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar