Vad Äktenskapslöften Egentligen Menar

Jag är en lyckligt gift kvinna, men inte berätta för min man att. Jag gillar att hålla honom gissa.

Vi har nyligen firat vår årsdag och diskuteras förnya våra löften nästa år. Det är inte så mycket för att vi behöver påminna oss själva om avtalet vi ingått jag påminns om det varje kväll när jag lyssnar på honom snarkar. Snarare, vi trodde att det skulle vara bra att ha en ursäkt för att lämna Mellanvästern i April och tillbaka till stranden, där vi var nygifta. Efter allt, det slår skrapa frost av våra vindrutor.

När vi diskuterar våra planer, jag fick tänka om våra löften och vad de faktiskt innebär. Jag vet vad du menar och jag tar del allvar, men efter att ha varit gift i några år, jag har insett att det finns alternativa vilket innebär att de löften...

· I sjukdom och i hälsa ... Jag kommer att begränsa mina ögon rullar när du klagar över att bli sjuk.

· Jag tar dig till min äkta make ... och jag ser fram emot att gemensamma ansökan om skatter.

· Jag tar emot dig i mitt liv ... och mitt bank-konto.

· Jag lovar att vara trogen ... Jag har inte tid för någon annan.

· Jag kommer att lyda dig ... så länge du håller med mig.

· Jag lovar att skratta med dig ... och på dig.

· Jag lovar att vara en tålmodig förälder till våra barn ... och räkna till tio innan jag skrika på dem.

· Jag kommer att hjälpa dig genom livet ... Efter allt, jag är boss.

· Att dela i gåva av barn ... eftersom jag inte kan göra det ensam.

· Lovar jag att trösta dig i tider av nöd ... men ge inte upp bekväm plats på soffan.

· Oavsett vad som ligger i vår väg ... eller när jag totalt vår nya bil.

· Jag lovar att hålla din hand tills slutet av dagar ... eller tills handflatorna blir svettiga.

· Med den här ringen som jag wed ... men det kommer inte att vara den enda ringen att vi ska köpa för mig.

· Att ha och hålla ... men inte för att sked eller gosa för mycket.

· För rikare eller fattigare ... men förhoppningsvis bara för rikare.

· 'Til death do us part ... och tills livförsäkring kickar in.

Även efter att ha analyserat dessa löften, jag tror ändå jag kommer att förnya dem nästa år. Efter allt, jag har upptäckt hemligheten till ett lyckligt äktenskap: Det består av två delar kärlek, en del ärlighet och respekt, och en del rädsla för frun.

Det är en formel som fungerar för oss.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar