Vad för Slags Förälder Är Du?

För några veckor sedan blev jag skickade en lista med frågor för en intervju. De berättade att de var ute efter snabba svar, word association-ish. Min typ av frågor. Jag surrade igenom de första 14, men den sista lämnade mig helt illa: Vad för slags förälder är du det frågade. Vad för slags förälder är jag? I några få ord? Vad fan slags fråga är det?

Jag kom tillbaka till det igen och igen, hoppas på någon form av uppenbarelse, men ingen gnista av genialitet kom till mig. Jag satt på "jag är en förälder som försöker", men frågan tycktes tigga om så mycket mer.

Så, för att svara på frågan i mer än ett par ord... .

Jag är en ammande misslyckande vars barn har ändå lyckats att frodas.

Jag är en parenting class drop-out.

Jag är en oavsiktlig co-sleeper.

Jag är en av frustration yeller.

Jag är en sällan skolan volontär-er.

Jag är en motvillig kort för att laga mat.

Jag är en olyckligt markören .

Jag är en tack-lapp troende, men ofta forgetter.

Jag är en Betty Crocker baker.

Jag är en mycket skratt, på alla de fel ögonblick.

Jag är en eye roller.

Jag är en inkompetenta läxor helper .

Jag är en hoppa över badet om du har varit i poolen troende.

Jag är en dokumenterare av de små ögonblick .

Jag älskar mina barn, men disliker av de flesta andra.

Jag är en icke-sängtillverkaren.

Jag välmenta misstag tekokare.

Jag är en avslappnad obsessor.

Jag är en över-bandager om det slutar gråta.

Jag är en "i morgon är en ny dag" vower.

I grund och botten? Jag är en förälder som försöker.

Jag antar att mitt svar var inte så långt borta, trots allt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar