Vad Det är Som När En Mamma Affärer På Target

En resa till Målet är vanligtvis inte något jag planerar för, per se. Visst, jag gör en lista, skanna min Cartwheel app. Men jag går i att veta att jag kallar döden närmare, så går tiden mycket snabbare än dessa helgade dörrar. En timme kan flyga av i stunder tillsammans med innehållet i min plånbok. Och även om varje resa kan sluta i en överraskning, och slutresultatet är att det nästan aldrig är förvånande. Jag tror inte att jag någonsin gått i ett Mål med en lista och kom ut med precis vad som är på listan — eller ibland något på den listan. Ett Mål lista är verkligen ett förslag. På de flesta, det är en illusion av makt.

Det är en rutin jag har, en ritual, för mitt Mål resor. Jag har alltid retur av läkemedel. Det är nu klart för mig att detta fungerar som en metafor för vad Målet är i förhållande till mitt liv som en helhet. Jag bläddra smink gångar, brukar plocka upp en nyans av läppstift, jag kommer aldrig att bära eftersom jag tugga på mina läppar och läppstift smakar äckligt. Då ska jag gå igenom rengöring gångar. Ibland kör vi låg på toalettstolen renare och jag har ett legitimt syfte det. Men oftast, jag är bara kolla för att se om jag kan hitta en produkt som kommer att slutligen få hela mitt hem rent från sin permanenta plats bakom mitt skafferi dörren. Hoppas den är evig.

Jag brukar inte bry sig för mycket med maten gångar, men jag rollover de tilldelade minuter in extra tid att titta på och jämföra kasta kuddar. De löpare kan få en överblick om Tröskeln har några nya söta och kära innan jag kom ihåg att en löpare kommer att spendera exakt en vacker stund på mitt bord innan det är klungade upp på en sida där jag håller alla e-post och andra papper skit som bor på slutet av vårt köksbord. Vi har ett bord som rymmer sex. Om jag någonsin har fyra barn som jag kommer att behöva ett större bord, eftersom det inte kommer att finnas någon plats för alla de Pottery Barn kataloger jag aldrig tittat på eller återvinnas.

Då ska jag vandra över till skor. Jag gör inte behöver skor. Men vem behöver inte $6 balett lägenheter på avslut? Disponibel skor! Jag behöver dem. Jag kan använda dem för att kliva på saker. Jag måste också dessa tre par stövlar som ser exakt likadan ut, bortsett från spänne placering. Då jag kryssar förbi för män kläder eftersom jag har en lista och jag måste få sprickbildning på det.

Säsongsartiklar var inte på min lista, men det var flagrant tillsyn eftersom det de är och jag behöver dem alla. Det spelar ingen roll att det är massor av snö ute och allt som är tillbaka här är Påsk skit och uteplats möbler, de kan sitta i sina påsar i mitt vardagsrum för en månad tills jag är redo att använda dem. Det kallas att vara proaktiv, mina vänner. Jag är fullt förberedd för våren akut med alla dessa Reese ' s Ägg och keramiska krukor.

Nu till baby grejer. Jag har inte haft en verklig baby i över ett år, men det betyder inte att jag inte kan gawk på onesies. Baby produkt jakt också fungerar på samma sätt som en produkt för rengöring av jakt, kanske de säljer nu det som löser alla problem? Måste gå långsamt så att jag inte missar det. Då jag förbi elektronik-och Dvd-skivor och böcker eftersom jag är en pelare av styrka och immunförsvar till impulsköp. OOOOOO DOLLARN PAPPERSKORGAR! De är så välfylld idag! Jag går bort med allt det i min vagn.

Mitt sista stopp är oftast kvinnor kläder eftersom jag har fått en ny skjorta. Dessa koftor, skulle vara gulligt om de skulle komma ut med några som inte redan hänger i min garderob. Då jag betalar och går utanför och det är nu mörkt, även om jag började min resa vid lunchtid.

Idag, jag gick i Mål med en lista över hem saker som vi behöver. Två gardinstänger. Några kuddar till källaren soffan. DVD-förvaring. Våtservetter. En korg för leksaker. Det som gjorde dagens resa anmärkningsvärda var att jag hade en tid. Jag lämnade mitt hus vid 1:30, och var tvungen att vara tillbaka i tid för min man att lämna på 2:40 för ögat läkare. Vid första, jag sa att jag skulle vänta bara. "Du kan inte gå i Mål och vara hemma i en timme?" Skeptisk man var skeptisk, och jag tänkte att fine, jag kan bara inte bläddra. Jag kommer att hålla till på min lista. In och ut.

Jag kom hem en timme senare med två saker: Våtservetter och högt blodtryck. De flesta av punkterna på min lista var heminredning objekt, och därmed behövde granskas, jämföras, kanske gett sitt godkännande via en textade bild till någon jag litar på. Tidsfristen var bokstavligen kryssa i mina öron. Jag hade glömt bort den kortare tid lagar inom väggarna i Mål. Det är bara en gardinstång. De är fula. De är söta. Detta säger cafe stången? Vad är det? Behöver jag det? Vad är allt detta med hårdvara? Gör de inte komma med hårdvara? Den här är söt. Är det lika söt som denna? Kommer detta inköp att ge mig glädje? Jag ska gå och titta på kuddar och då kommer jag att bestämma. (Upprepa alla som skit säger jag bara, endast med ord om kuddar.) Vid 2:20 gick jag till baby avsnitt, tog en box för våtservetter, betalade och gick. När jag kom hem, Adam var att sätta på sina skor. "Jag köpte servetter. Jag ska äta lite kakor. Detta var den värsta dagen i mitt liv."

Målet ser din tid och budget begränsningar. Den ser din hyra som ska betalas och din påminnelse om att plocka upp dina barn när skolan släpper ut. Det ser dina Dvd-skivor fortfarande i sin krympplast och café staven du redan äger men inte vet namnet på. Och Målet skrattar. För Målet ser, men ger ingen skiter.

Relaterade inlägg: De Sju Stegen för att Gå i Mål med Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar