Vad händer Om Vi var Tvungna att Ransonera Internet?

Experter på området har varnat för att landet är optisk fiber nät är snabbt fylla upp, till stor del på grund av den ökande populariteten för streaming webbplatser, till exempel Netflix och YouTube. Internet-sändningar står redan för mer än 1/10 av Storbritanniens makt i genomsnitt, och medan de ansvariga kommer att träffas för att diskutera hur man bäst ska hantera situationen, min gissning är att öka kostnaden för tillgång till Internet kommer att vara en av de första åtgärder som vidtas i ett försök att begränsa antalet användare.

Dessa frågor har fått mig att tänka om hur ransonering Internet skulle påverka mig och min familj om detta blev ett problem i USA också. Men jag skäms för att tänka på—för att inte tala offentligt erkänna—hur mycket av våra liv hänger på tillgång till Internet. När du tar bort Internet från ekvationen, vi är inte en självgående familj på alla —och jag är ganska säker på att Internet är vanligtvis inte en del av alla samtal om self-skötsel.

Både min man och jag jobbar på distans, vilket kräver Internet. När vi är på en planet, vi är suckers betala för in-flight Internet. Ta en road trip, vi är de människor som använder vår mobiltelefon bolagets uppgifter plan för att driva oss genom vår vardag. Vi behöver också uppgifterna för att berätta var vi är på väg. (Jag brukade tur utan en smartphone, med hjälp av kartor för att få mig från stad till stad, men jag kan inte ens tänka mig att göra det nu.) Min familj skulle aldrig bo på ett hotell som inte erbjuder gratis Wi-Fi om vi tar en Internet-paus . Jag är inte ens säker på att vi skulle köpa kaffe från ett café som inte erbjuder gratis Wi-Fi. Och detta handlar bara om hur Internet påverkar vår arbete liv.

Resten av våra liv är ganska insvept i det också. Vi har kunnat hålla kontakten med nära och kära trots att flytta flera gånger under de senaste åren tack vare Facebook, e-post och andra sociala nätverk. Vi har inte varit tvungen att ringa en släkting eller vän varje gång något vi inte förstår som händer med våra barn—det är vad Internet är till för! Helvete, jag inte ens själv-diagnosen (framgångsrikt) ett hormon-relaterade problem, som visade sig vara en jätte äggstockscancer cystisk tumör, och bildat sig en uppfattning om huruvida eller inte att fungera på det när du är gravid, med hjälp av Internet. Det finns inget sätt ransonering tillgång skulle inte märkbart hindrar våra liv, även om ransonering var bara en timme om dagen.

Kanske borde detta vara ett wake-up call för att bli mer effektiv med tiden jag spenderar på nätet, och för att komma ut lite oftare. På tal om att bli utanför, jag kanske skulle Google de bästa lokala vandringsleder runt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar