Vad jag Ville i Hemlighet för Mors Dag

Frukost på sängen är svälla, barn. Jag är mer av en Russin Kli kinda gal, men det söta ansträngning som du sätter in dem hemlagade pannkakor som gör att jag vill att täcka dina små ansikten med en filt ömma kyssar. Tack !

Och jag älskar den snygga designer tennis klänning du valt ut för mig, käre make, det gör jag! Fortfarande, eftersom jag inte längre en storlek 2 och inte har den höga, mager form av en styrelse med virke, jag är inte så säker på att jag kan dra av det. (Bara för att Lycra tyger kan bäras betyder inte att de bör bäras.) Jag har fött två gånger, trots allt. Och du minns jag är nu i fyrtioårsåldern?

Min familj, ni betyder världen för mig, varför jag kommer alltid att le och coo och klappa mina händer och reagerar med positivt glada bekräftelse över dina gester av kärleksfull uppskattning på denna speciella dag. Men om du kunde krypa in i min hjärna och rota runt där lite, du skulle upptäcka vad som en mor verkligen vill ha:

Ett Team av Pooper Scoopers

Hundar skit på gården. Det är vad de gör. Vi har tusentals gratis och miljömässigt katastrofal plastpåsar från Safeway och CVS gömt under diskbänken för att hjälpa till med denna uppgift, plus massor av officiella, färgglada plast bajs påsar köpt på PetSmart. (Varför gör jag för att köpa dessa igen?) Medan hela familjen, inklusive den tidigare nämnda vovvar, har den rofyllda grönskan av tillbaka gräsmatta under tre av fyra årstider, din mor är en vänster som håller sh*t. Verkar som du hellre steg i det, ibland mer än en gång, än att bara ösa upp det och slänga det i papperskorgen. Så låt oss dela rikedom på den här! Eftersom jag inte mycket att njuta av att skrapa djupt förankrade avföring från de intrikata plansteg finns på undersidan av dina skor heller.

Rätt att Kissa i Avskildhet och Utan Avbrott

" Mooooooommmmmm!" skriker en dotter, men bara efter att jag har sjunkit trou " och tog full kissa position. Den andra, snarast som kräver min uppmärksamhet för att ställa en viktig fråga om den svåra situationen för utrotningshotade elefanter i Afrika för ett projekt i skolan, går helt enkelt i olåst badrum dörren, som jag aldrig kommer ihåg att bolt bakom mig på grund av den tid jag äntligen göra det till loo, jag kan inte längre hålla det ett ögonblick längre . Detaljerad diskussion följer. För mig som sitter och, ja, gå, medan barn som ställer frågor som om detta är en helt lämpligt sätt att föra en konversation. Samtidigt är det första man skriker för mig igen från en annan våning, eller kanske från utsidan och ner blocket.

Någon Annan att Ringa den Tjänsteleverantör, för Kommande 12 Månader

Verizon, Time Warner, Electrolux, KitchenAid, Apple Support...ändlös slinga av "vi bryr oss om dig och värdesätter ditt företag" BS som jag uthärda hela tiden för att något är alltid brutna, nynna för högt, dunkande, frysning eller alla av ovanstående. Pressa min iPhone från mitt trånga fingrar (om det fungerar är det), och ringa dig. För nästa år. Jag ber för dig .

Smutsiga Strumpor Inne korg

Den här behöver ingen ytterligare presentation.

Bäddade Sängar Som Inte Engagera Mig Gräl Lakan

Din våningssäng, barn, är från helvetet. Jag kan tänka mig att det är lättare att fästa en förrymd fånge färsk på lam än det är att montera den översta britsen blad på alla fyra sidor av madrassen utan att förlora det yttre lagret av huden från mina knogar till super-tight trä-bedframe. Jag erkänner att jag ibland får fyra eller fem veckor att gå utan att ta itu med dina smutsiga sängkläder eftersom—jag har redan sagt det—det är från helvetet.

Barnen Sortera och Organisera Sina Leksaker

Har du sett din lekrum, darling barn? Varför är 500 Littlest Pet Shop figurer mingel med alla LEGO Friends set som någonsin sålts på Mål? Det finns pennor och bläck stämplar och diverse Amerikanska Flickan poster och—vad är det för plast bitar av skräp du får i födelsedagspresent goodie bags, ändå?—en miljon små, löjliga, onämnbara "leksaker", och de finns överallt. Överallt . Även i mina drömmar.

Kalla Veuve Clicquot

Dela en kyld flaska god champagne med min käre make skulle vara trevligt, verkligen. Vid denna punkt, smäller det tillbaka solo skulle inte vara så illa, det heller.

Hej, familjen! Det finns alltid nästa år!

ADVERT

Lägg till din kommentar