Vad jag inte Vill Se I Din Barnvaktsservice Profil

Jag får hur det fungerar. Du behöver ett jobb, du har sagt vad du har att säga till ljud glada och entusiastiska över att en position som du inte riktigt bryr sig om men kommer att ta. Efter alla, en person är mer benägna att anställa dig om du inte berätta för dem du tycker om att vara runt barnen. Istället för att ärligt berätta för dem att du tycker att barn är verkligen högt och typ av klibbig.

Fortfarande, som förälder, jag behöver veta vem jag är att anställa. Jag vill inte spela din dolk och mantel och med vilken typ av sitter du egentligen är. Jag vill inte tänka jag anställa Mary Poppins och inser att jag har att göra med en av medlemmarna från Dazed och Förvirrad. Så, låt oss komma till saken. Detta är vad jag inte vill att du ska berätta för mig och varför:

Jag älskar att baka. Du har tittat på mina barn för åtta veckor och det enda jag har sett i mitt hus som var bakade, var en hög av förstenade Play-Doh som satt på fönsterbrädan.

Jag älskar hantverk. Låta mina barn sätta klistermärken över deras ansikten och i barnets hår är inte ett hantverk.

Jag älskar äventyr. Är en bakgård som är utrustade med endast en gammal sandlåda, en nedlagd slang, och en skit gungställning ingen spelar på, verkligen kan erbjuda någon typ av äventyr?

Jag ska laga hälsosam mat till dina barn. Nej du kommer inte. Du kommer att använda allt som jag har i mitt hus. Så, du kanske ska leta efter tofu och quinoa men du kommer inte hitta det gömmer sig bland bergen i lådor av bearbetade livsmedel och matrester som hör hemma i en hazmat anläggning.

Jag älskar barn. Och verkligen, vem gör inte det när det bara är 4 till 8 timmar per dag?

Jag har tio års erfarenhet. Nej, det behöver du inte, du är 14.

Barn är framtiden, och de bör bli älskad, beundrad och vårdas. Men inte för under 15 till 20 dollar i timmen.

Jag är passionerade om att ta hand om barn. Jag brinner för en plätt, men det betyder inte att jag är bra på att göra det.

Jag var upp runt barnen. Var vi inte alla? Bara för att du har sett en bild på en rymdfärja som inte gör dig en flygteknisk ingenjör.

Jag njuta av den spänning och glädje som barnen får ut av livet. Eftersom det finns inget mer spännande och lustfyllt än att ha ett barn kasta en fyra-larm utbrott innan du kastar en jätte plast häst på ditt ansikte.

Så, låt oss enas om att listan ovan är tillräckligt pigga för att skapa ett öga rulla så hårt att det kommer att störa de tektoniska plattor som vi alla står på. Låt oss bara vara ärliga och säga att du behöver pengar och jobb, och du får inte vara kär i mina barn, men du kan hålla dem säkra och levande.

Om du inte känner ett behov av att prova på och drar i mitt hjärta eller imponera på mig, berätta för mig att du är en överlevnad färdigheter expert. Då jag vet att du kommer att göra fint vid vatten och el går ut, och varje pet-vi har i huset har på något sätt rymt från sin bur. Bland reptiler. Åtminstone då jag vet att du kan överleva högt och klibbig. Även om du inte gillar det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar