Vad jag inte Visste Som En Tjugo Något

Kära föräldrar arbetade jag med innan jag blev mamma, jag är ledsen.

Jag är ledsen att när jag satt på din sida av IEP-tabell som en jobb-coach och prevocational lärare jag visste inte vad det verkligen tänkt att ha barn. Ja, jag anser att mina elever och mina barn, även fortfarande, det är inte samma sak.

Jag är ledsen att jag inte inser att med den tid du fick mig att du redan var sliten från autism. Min tjugo något, färsk från college, redo att sätta världen i brand attityd antingen som irriterar dig eller möjligen fick dig att skratta och gav dig lite hopp. Jag hoppas att det var det senare. Nu när mina barn har haft ett par lärare att jag skulle kort om de beställde en drink, jag kan se varför jag tittade på med både tvivel och ibland frustration som jag bara inte få.

Jag är ledsen att jag kom till jobbet några dagar och bara inte ha det i mig att ge hundra procent. Att jag blev distraherad av saker utanför ett klassrum. Kanske var jag irriterad av en medarbetare (men mer troligt på en boss). Kanske jag stannade ute för sent kvällen innan och var sömnig. Kanske var jag skakar av en förkylning eller bara har några jobb utbrändhet och tänkte att "OK idag. Jag är ringer det på." Jag gjorde en stor otjänst till ditt barn. Mitt jobb var människor, inte saker. Det finns ingen att ringa när det i ditt jobb handlar om människor.

Jag är ledsen att jag någonsin rullade mina ögon på min student roster som dag och tänkte "Oh man. Dem ?" De hade ett namn. De var deras egna personligheter. De var inte bara ett problem eller en utmaning som jag hade den dagen. De förtjänar lika mycket respekt som jag ville att de skulle ge mig.

Jag är ledsen att jag inte hålla kontakten med några av er. Pojke, jag skulle kunna se använda ditt råd nu.

Jag är ledsen om jag någonsin sagt något om att vara trött eftersom autism trött är en helt annan nivå för trött. Jag hade ingen aning.

Jag är ledsen om varje gång jag var jätteglad för plötslig snö dagar eller semester. Jag får till varför dessa dofta förödelse i din rutin nu.

Jag är ledsen om jag någonsin gav dig en titt på pretentiösa synd. Du behövs empati inte min sympati. Att synd skulle vara att innebära att ditt barn bara var en situation man vill försvinna eller gå bort.

Vet bara att jag fortfarande tycker om dig och jag tänker på de saker jag önskar att jag hade gjort annorlunda.

Jag är ledsen.

Relaterade inlägg: Jag Trodde Att Vi Hade Mer Tid

ADVERT

Lägg till din kommentar