Jag Bryr mig inte Vad som Orsakar Autism

Jag ger inte ett flygande fig varför min kiddo är autistisk. Jag behöver inte någon eller något att skylla på. Jag behöver inte "stängningen." Jag kan behöva en tupplur, men jag behöver inte veta kitet och caboodle och alla som autistiska jazz. För att citera Bob Seger här, jag har "vänt på sidan."

Varför denna självcentrerade attityd? Enkel, det handlar om överlevnad. Jag har en massa skit att göra och jag kommer att lämna vetenskap till vetenskap. Ingen av dessa forskare någonsin komma hit och starta en tvätt och tömma diskmaskinen. Så, jag ska låta dem göra sitt jobb och använda Google för att söka nya crock pot recept.

Vad om andra framtida familjer undrar du kanske? Ja, jag får vad du säger. Jag har känt några familjer som nu har blivit medlemmar i Club Spectrum . Det är svårt att se det hända med dem du bryr dig om och Signum har ännu att göra ett gratulationskort som passar för tillfället. På samma gång, jag kan inte ta alla på också. Jag skulle hellre bara tunnelseende på att göra vad jag har att göra för mina barn. Jag är allt om att hjälpa andra och dela grundläggande tips. Missförstå mig inte. Jag tycker bara att det är bättre för alla föräldrar psyke att spendera tjugo minuter att skjuta bris över spelet sista natten eller den här säsongen av Boardwalk Empire än att ha ett ingående samtal om medicinsk forskning. Ibland måste vi stänga av "Alla autism. Hela tiden." en del av våra hjärnor eftersom helvete dude, min hjärna behöver bara en paus.

Min son är tio. Jag har större fiskar att steka. Vi har en middle school övergång som snabbt närmar sig. Förra veckan upptäckte jag en del att det växer hår på vissa ställen på honom och han börjar ha en tonårig pojke stinker av slutet av dagen. Puberteten är på väg och jag kommer att behöva sederas dagen vi har att räkna ut hur man rakar sitt ansikte. Jag kan inte ens få den här killen att trimma sin tå naglar utan att behöva smyga in det i medan han sover. Kan jag rakar honom så sover han? Är det genomförbart?

Han kan fortfarande knappt skriva sitt namn. Du vill att jag ska läsa hundra olika artiklar och bloggar som folk skickar till mig om vad som kan ha orsakat autism att visa upp? Som har att ta ett nummer. Han växer snabbt här och jag har alldeles för mycket att oroa sig för än att lägga till. Helvete, jag kan inte ens komma ihåg att ta reda på något att frosta för middag, mycket mindre räkna ut när jag kan kamma genom mil av medicinsk forskning på detta ämne. Min familj inte kan äta forskning.

Jag är ledsen om frågan om vad som orsakar ditt barns autism är fortfarande knackar på din dörr. Jag bara bestämde mig för att stänga dörren om detta och jag har varit mycket gladare för det.

Trots ett liv fylld med rutiner och scheman, mer frihet kom med det valet också. Jag är inte säger till dig att göra det. Jag är inte att säga detta är det enda sättet att tänka som är rätt. Som vi säger i Jersey, "Du gör som du." Bara vara öppna för tanken på att flytta din energi mindre detta en sak.

Du kan bara tacka mig för det.

Relaterade inlägg: Hur jag Botade Autism "Problem" i Vårt Hus

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar