Vad Irriterande Föräldrar Säga... Och Sanningen

Jag kan inte hjälpa att jag blir otroligt irriterad av konkurrenskraftiga föräldraskap. Jag skulle mycket hellre höra om din dotter barfing på sin gerbil än hur väl hon kan rulla hennes "r s" när man talar spanska. Här är några mer groteskt braggy uttalanden jag har hört, följt av vad jag tror (eller åtminstone hoppas) är den verkliga situationen.

"Min son bara älskar att äta råa mangold." Han oavsiktligt åt det en gång för han trodde att det var någon form av kalk-smaksatt Frukt Roll-up. Barn grät sig till sömns medan den förälder uppdaterade Facebook-status till "BAXTER ÄLSKAR CHARD"

"Våra barn inte ens gillar TV. Faktum är att vi inte ens har en i huset!" Deras barn tittar på filmer på datorn och iPad oavbrutet. Förmodligen mer än de skulle göra om det fanns en TV i huset.

"Vår son är favorit landet Liberia." Han sade Liberia en gång, men vad han menade var Sibirien eftersom han hade bara sett (på iPad) avsnittet av Super Vänner där Lex Luthor fällor Stålmannen i en Siberian ice block. Barnens favorit land är egentligen "jag vet inte. Är ett land som samma sak ett berg? Eftersom min favorit berg är Kanada."

"Tja, vi upptäckte nyligen att gluten...bla...gas......IQ-poäng..." (Förlåt, jag tenderar att tappa fokus efter att ha hört ordet gluten) Den förälder som är allergiska mot gluten och inte vill ha det i huset eftersom han eller hon inte litar på honom eller henne själv inte att äta det. Full disclosure: jag kan vara allergisk mot gluten, men kommer aldrig att få reda på eftersom jag älskar bröd vida överstiger obehag och besvär av prutta och vara trött hela tiden. Naturligtvis, min Karmiska öde för detta skämt inte kommer att vara mina barn är gluten-intolerant och jag bli som, som jag mock.

"Du bör byta till tygblöjor." Köpte de två hundra dollar till ett värde av tygblöjor och ångra det fruktansvärt, men de är fast eftersom de sa till alla att de brydde sig om miljön. Nu vill de att alla andra att förstöra deras tvättmaskin, precis som de gjorde.

"Mina barn både sov hela natten på fyra månader gammal!!!" Deras barn sover hela natten eftersom a) De har en natt sjuksköterska som är snäll nog att inte berätta för dem när deras barn vaknar på natten eller b) De sätter på brusreducerande hörlurar och "sova utbildade" honom. Det är inget fel med någon av dem, men sluta säga halvsanningar och göra resten av oss känner sig otillräcklig på grund av att en tre år gammal sover i mellan oss.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar