10 Gånger Gick Du Tillbaka På Din Pre-Föräldraskap Ord

Vi är judgers. Vissa är judgy-er än andra. Fortfarande, vi har alla gjort en lista över saker vi aldrig kommer att någonsin när vi har barn. Fler gånger än inte, vi går tillbaka på det ordet – inte bara att gå tillbaka, men kryper på våra stackars trött förälder som händer och knän att de saker vi svor att vi aldrig skulle få göra. Samtidigt, några nöjda rutinerade föräldraskap pro du fastnat i din näsa upp på är att njuta av tillfredsställelse. Någon, någonstans där det är vackert leende och säger "jag sa ju det."

1. Jag kommer aldrig låta mina barn leka med min smarta telefon / tablet. Låt mig först säga detta och acceptera rebuttals senare. HA HA HA. Var detta något slags dåligt skämt? Menar du att jag bara kommer att lida medan mitt barn slår allt i en rak linje från hyllorna i mittgången tre, medan play store har Strawberry Shortcake ladda ner gratis? Gå vidare, att döma mig. När Tylenol slutar fungera, telefonen kommer ut.

2. Att du sa att du aldrig skulle sätta ditt barn på en back pack koppel. Du kommer ihåg, stå i kö på Mål i butik Starbucks, smuttar på en frappe och skakar på huvudet på morsan som drog över plattan med en 2-åring på ett koppel fäst en rosa enhörning ryggsäck. Jag vet. Jag var du, och när min icke-morsan vänner ger mig sina obildade åsikter om det, jag ler och planera för hur jag kommer att gnugga det i deras ansikten den dag då deras barn börjar på den fruktansvärda två. Jag ska vänta.

3. När du lovat att göra hemlagad nyttig mat varje kväll. Det är en ganska nyttig Happy Meal du har det, McHypocrite.

4. När du högtidligt svor att inte låta dig gå. Jag har alla dessa underbara ekologiska, fitness-fyllda planer, alla ställde upp på sina egna utsedda board på Pinterest, redo att inspirera mig att komma tillbaka till min pre-baby body, och sedan min 6 månader gamla vill festa hela natten lång. Att inte göra ursäkter eller något (ja jag är), men jag är trött. Jag ska göra några crunches och hoppas att de slår ut som majs hund.

5. Baby talk. På en given dag, kan du hitta mig tala i tredje person och med hänvisning till toaletten som en "potta." Inte säker på exakt när jag kommer att växa ur detta. Det blir ganska fult när en vuxen är bara det sociala livet är med barn 4 och under.

6. "Jag kommer aldrig att göra hot kan jag inte hålla." Inte ens säker på att min dotter anser att dessa längre. Jag har hotat med att ta bort TV, att kalla Santa, att kasta bort hennes leksaker och många fler. Santa fortfarande gäller, Strawberry Shortcake spelar fortfarande, och hennes rum är fortfarande en tsunami av naken Barbie dockor med trasiga hår.

7. "Därför att jag sade så." Jag var så emot det som ett barn, och var övertygad om att jag skulle aldrig lämna mitt barn i mörkret utan ett riktigt svar. Jag skulle förklara saker för mina barn. Oh ja, jag skulle vilja upplysa henne och hon skulle förstå och lyssna direkt. Jag menar, uppenbarligen en 3-åring förstår att plocka upp hennes rum kommer att lära henne att ta hand om saker, och gör det lättare att hitta sina saker. Efter sju hundra och tredje gången, och svaret är nu, "FÖR att jag SA SÅ," och det är det. Härlig liten fras.

8. "Mina barn kommer aldrig att agera SOM på den store"." Oh ja, jag var så säker på att jag var betydligt mer elegant och hade mycket mer kontroll än att låta min avkomma att förstöra alla andras shoppingupplevelse. Jag var en gång hotade på Walmart för att kommentera på någons högljudda barn som en tonåring. Nu använder jag #1, #6 och #7 för att hålla mitt barn lugnt. På udda tillfällen, det fungerar. Runt två och ett halvt år gick hon igenom en fruktansvärd fas där hon sprang och skrek och jag var tvungen att se ut som en galen person och dra henne ut ur butiken så att jag kunde gråta i min PT Cruiser hela vägen hem. Karma, hon kommer att hitta dig.

9. Jag har lovat att mitt hus skulle hålla rena. Jag menar, hur svårt kan det vara att vakna upp, mata dem, städa huset, och satte dem i säng? SPECIELLT om jag är en stay-at-home-mom. Allt de gör är att sitta hemma hela dagen, det minsta jag kan göra är att hålla huset rent. De lata mammor med smutsiga hus. Rudest uppvaknande av mitt liv. Jag är så, så ledsen.

10. "Jag kommer aldrig att använda TV: n som barnvakt." Jag hade faktiskt det i mitt huvud varje dag och jag skulle ha en pedagogisk syslöjd lagt ut för mina barn medan jag diskade och gjorde en ordentlig middag. Jag tror att jag har provat ett par gånger också. Konstigt nog, hon är inte intresserad av något jag INTE gör. Vem visste? Nanny Netflix, till din tjänst. Jag är ledsen, men jag vet inte hur annars jag skulle ta min bi-daglig dusch, och har de fem första minuter för mig själv. Jag vårda dessa fem minuter.

Inte må dåligt. Vi är alla skyldiga. Hur skulle vi ha känt till föräldraskap skulle vara detta svårt? Du är i klar nu; din judgey asshole sätt har varit utskälld och du är officiellt fri att skaka på huvudet vid ledsen sucker som köper en baby torka varmare och vrida om näsan på ditt extremt högt barn.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar