Wendy Williams Kritiserar Alyssa Milano På Direktsänd TV För Amning: "jag Behöver inte Se Att"

Wendy Williams och Alyssa Milano oenighet om offentlig amning på en nyligen tejpning av Den Wendy Williams Show

Alyssa Milano har byggt upp ett rykte om sig som förespråkar amning. Sedan hon blivit mamma hon är fritt delat bilder på sig själv med att amma, i ett försök att normalisera det offentliga amning och göra det en lättare väg för andra mammor att resa. Hon har varit orädd om sina stödjande hållning, och det är ganska uppfriskande.

Skådespelerskan gick på Den Wendy Williams Show denna vecka, och talkshow värd bestämde mig för att omfamna henne "no-nonsense" - intervju-stil, som vanligt. "Inga dumheter" i hennes fall bara betyder oftast "jag ska säga vad som kommer in i mitt huvud och det är okej, eftersom jag är Wendy Willams."

Wendy övergick från den vanliga tråkiga fråga någon kvinna som fött barn har att svara — hur hon förlorade barnet i vikt — att ifrågasätta Milano om amning. "Alyssa nyligen orsakat kontroverser eftersom hon var amning," Williams börjar. Milano rycker på uttalandet av med ett skratt, förmodligen tänker att Williams är på väg att säga något om hur löjligt det är att folk gör en så stor sak om det. Milano säger, "jag har varit att publicera bilder på min amning resa sedan Elizabella var en liten baby." Williams sedan frågar hon om att hon blev förvånad över den reaktion, som Milano svar, "jag var... det var lite chockerande att vi var så påstridig om något som är tänkt att vara så otroligt naturlig." Wendy, alltid stolt pot-omrörare svar, "jag är påstridig." Här är vad som händer härnäst:

Milano: Ni är? Det är chockerande.

Williams: Alyssa, ja.

Milano: Vad sägs om det upprör dig?

Williams: Jag behöver inte se det.

Milano: Varför?

Williams: Eftersom jag bara inte vill.

Milano: Men skulle du äta under en filt?

Williams: Vad jag skulle göra är att jag skulle gå till en bil.

Milano: Du skulle gå och mata ditt barn i bilen?

Williams: Ja. Inte på bänken i en stor låda butik.

Milano: Varför är det okej att visa att bilden av Miley Cyrus med två hängslen över hennes bröst? Så för dig, kanske du har sexuellt bröst.

Williams: Ja, ja det är dom. De är mer sexuella än en utfodring sak. Jag vet inte varför jag känner på detta sätt. Jag är en mamma, men amning är bara en viss tid, [men] den resten av ditt liv, dina bröst är sexuella saker.

Milano: Men biologiskt sett, de är inte gjorda för sexuella saker, det är vad vi har gjort för dem.

Williams: DE ÄR FUNBAGS.

Alla har rätt till sin åsikt, men vid vilken tidpunkt vill du bara säga "Hej, jag har en eftermiddag talkshow med en enorm räckvidd, kanske jag ska inte säga stötande sak bara för att säga det. Jag borde kanske vara lite bättre än det?" Jag tittar på dig, Wendy.

Kvinnor är upp mot nog utan att skämmas för sina val av andra kvinnor framför en publik studio. Milano hanterade samtal med nåd, och gjorde många av oss ännu större fans.

ADVERT

Lägg till din kommentar