Att du inte Får Berätta för Någon Annan att De Tog Den Enkla Vägen Ut " (Eftersom Du Har Ingen Aning)

Tala om att vara tjock är lite av min grej. För att vara ärlig, jag skulle älska att inte vara fet längre, och jag tror fortfarande att jag en dag ska räkna den här skiten. Men eftersom jag för närvarande inte är tjock, och är fortfarande, en stark, självsäker kvinna, jag säger låt oss diskutera det. Låt oss sätta det ute i det öppna, ta udden av F-ordet, och bara låta det vara en annan beskrivning.

Tillsammans med tusentals andra otroliga saker som jag är, Jag är fet . Jag får inte något tunnare genom att låtsas att den inte existerar. Men min vikt är ett problem för mig — det är det som påverkar min hälsa och uppnå en hälsosammare vikt har visat sig vara riktigt, riktigt, riktigt svårt för mig.

Så jag har funderat på sätt att bekämpa detta problem. Jag har undersökt olika mediciner och kirurgiska alternativ. Jag har varit på flera möten för att hålla dialogen om min vikt öppen med min läkare primärvård. Jag har ett möte med en psykolog på böcker, och jag har även försökt att räkna ut om det finns några faktiska vetenskap som deltar i hypnos. Jag utforska varje avenue, gott folk.

Jag har gjort en hel del av denna forskning på internet, och som ni kan föreställa er, jag har stött på cirka en miljon olika åsikter, inte bara om vilken typ av människa jag måste vara för att vara i denna situation till att börja med, men också om vilken typ av lösningar som är acceptabla och vilka är bara "den enkla vägen ut."

(Märkligt nog, en hel del av de människor som anser att medicin och kirurgi för att vara den enkla vägen ut är också att försöka sälja mig någon form av shake, dryck, apparater, eller linda in via en multilevel marknadsföring företag, men det är en rant en annan dag .)

Här är den sak, men: "Enkelt" det är inte universell. Det är väldigt subjektivt. Det är sak om att vara en människa. Vi kan inte tala om för varandra vad är lätt och vad är svårt. Vi kan bara berätta för varandra hur vi upplever saker och ting. Vad som är svårt för mig kan vara mycket lätt för dig, och vad som är lätt för mig kan kännas omöjligt.

Svårigheten att i varje given situation bestäms av det hela en persons mänskliga erfarenhet. Deras uppfattning av varje situation har varit formas genom åren av sitt liv som förde dem till idag.

Detta borde vara självklart, men eftersom en del människor fortfarande inte få det, jag ska säga det ändå: Du inte får bestämma vad lösningen till någons problem är acceptabelt.

Du får inte berätta för någon om sina resultat mindre giltiga, eftersom de inte har tillräckligt kamp, baserat på dina personliga kriterier. Du behöver inte drabbas av deras smärta, och om de inte ber för din input, du behöver inte få själva bestämma om de har valt rätt lösning. Att erbjuda dina skarpt, ovänlig åsikt om att det är fult och orättvist.

För mig, det är hela knubbig sak.

Men jag ser detta hela jävla tiden i andra områden. Det händer oss alla, särskilt moms.

C-sektionen moms tog den enkla vägen ut. Mammor som använder formeln tog den enkla vägen ut. Människor som medicinera sin ångest är att ta den lätta vägen ut. Par som avslutar sina stormigt äktenskap i stället för att hålla ihop "för barnen" valde den enkla vägen ut.

Jag skulle kunna skriva exempel för sidor och sidor. Någon som har en åsikt om varje jävla beslut kan du eventuellt göra. Det finns ingen komma undan det, eftersom vi tyvärr inte kan fixa människor som är död inställd på att vara idioter.

Men du och jag? Vi är inte idioter. Jag läste nyligen att vi är alla bara människor gör det bästa vi kan för att leva i en dag vi aldrig har varit förut. Jag tror att om oss.

Så, nästa gång du eller jag har frestelsen att döma någon annans resa, och förklara att någon är väldigt svårt val var den "enkla vägen ut," låt oss lova varandra här och nu att vi kommer att pausa, ta ett djupt andetag — och sedan försöka att inte vara den typen av asshole längre.

ADVERT

Lägg till din kommentar