Vi Behöver En Bh För Stora Boobs Som inte Suger Helt ASAP

Lemme börja med att säga: jag har enorma bröst.

Som du skulle-vara-halvvägs-genom-alfabetet-innan-du-finns-min-behå-storlek enorm. Denna förbannelse var skänkt mig av Genetik Älva vid mogen ålder av 11, väcka oönskad uppmärksamhet från åttonde klass pojkar och göra handstående omöjligt. ( Ahh, mitt ansikte. Jag kan inte andas! )

Så började min livslånga hatar affär med bröst.

Nu, om du är en av dem B-cup systrar fnissade som, "Åh, ge mig bara några av dem," jag ska måste du kontrollera din Lilla Bröstvårta Privilegium. Kampen är alldeles för verkligt för att välutrustad kvinnor och tro mig, jag skulle gå med din IBTC i en sekund. Allvarligt talat, om det var en bröstvävnad donation buss parkerad på lokal Walmart, jag skulle vara i stolen hela dagen äta gratis snacks och samla in T-shirts eftersom jag skulle donera alla mina bröst .

Men det är inte ett alternativ för mig, och kanske är jag bitter över det.

Fråga mig inte varför.

Allvarligt talat, be till mig.

Jag kommer att hänvisa dig till den dagen jag köpte min första riktiga bh.

Tillbaka när alla mina preteen vänner var shopping cutesy En koppar på Victoria ' s Secret, jag deppa genom vuxit upp avsnitt på Sears, som väntar på att "bli mätt" av en grå liten dam som hade blommiga tryck och luktade som baby pulver.

När det äntligen blev min tur, jag gick in i den största omklädningsrum någonsin där jag var tvungen att göra ett TSA-nivå strip-ner. Farmor Baby Pulver drog ut en faktisk måttband och bad mig att stå upp, snurra runt, händerna ut åt sidorna. Jag kände mig som en county fair vattenmelon som hon ohade och ahade på min respektingivande avstånd.

"Du måste ha stor-breasted kvinnor i din familj," sade hon torra, vilket gjorde inget för att minska min preteen förödmjukelse.

Den gamla damen skrivit ner några siffror och blandas bort, tillbaka 10 minuter senare med bokstavligen bara två val i hela butiken: en Pepto pink farmor behå eller en kött-tonad monster som såg ut som en post-op kirurgiska sling.

Hur man väljer, hur man väljer.

"Är detta verkligen allt du har?" Jag pep, hoppas det var något, något e ls e ute.

"Du har tur Sears har din storlek alls," svarade hon. "Vi brukar inte göra cups detta stora."

Detta stora?

Mina ögon vidgades vid tanken på att mina meloner var så ginormous även Sears kunde inte hjälpa mig. Jag menar, inte Sears sälja allt ? Ganska säker på att jag såg en traktor i mäns avsnitt. Jag stirrade ner på överdimensionerade boobie fällor och sniffled lite, avgående mig till en kött-tonad öde.

Min mamma vände sig till de bra försäljning kontorist, och viskade att vi skulle ta dem båda.

I kassan blev jag förfärad över att upptäcka att dessa två fula bh uppgick till en liten bil betalning.

"De kommer att vara så bekväm, honung," försäkrade hon mig.

Spoiler alert: De inte.

Fula, dyra och obekväma.

Detta är den svåra situationen för big breasted flickor . Och två decennier senare, är jag ledsen att rapportera saker och ting har inte förbättrats.

Jag har tillbringat större delen av mitt liv nå bakom min rygg för att ansluta fyra krokar storleken av huvudlöss. Jag har lidit genom ryggvärk, ful grafik, och även sorg när en till synes perfekt behå hugger mig i hjärtat med trasiga bygel (Et tu, Brute!? ).

Hur är det att mänskligheten kan sätta en man på månen, utveckla life-saving vacciner, och hacka molekyler som Hibachi kockar, men vi kan inte räkna ut hur man gör en bekväm, söt och prisvärd tit sling för välutrustad?

Allvarligt, kommer någon med pengar och innebär uppfinna detta? Hur svårt kan det möjligen vara att utforma en del hårdvara för bröst större än Fuji äpplen? Den genomsnittliga bröst storlek i Usa är en 34DD. Vet du vad det betyder?

Detta är en MILJON. DOLLARN. TANKEN.

NASA? Bill Gates? Shark Tank? Någon?

Jag är tiggeri, på uppdrag av tuktad 12-åringar överallt, för någon att skapa denna magiska enhörningen av en behå. Bara designa en over-the-shoulder-boulder-hållare för kvinnor som mig .

Kvinnor som undviker knapp-upp tröja. Som bär två sport-bh: ar så deras jogga inte ser ut som en burlesk show. Kvinnor som skulle aldrig överväga en cartwheel av rädsla för att hennes pattar kan bokstavligen slå henne medvetslös.

Fyra tusen år sedan, Egyptierna upptäckte ett sätt att lyfta 2 ton block och försiktigt placera dem i form av pyramider.

Bh-skaparna av den världen, det finns ingen ursäkt för din oförmåga att lyfta 5 pounds av bröstvävnad bekvämt från axeln. Snälla, låt oss göra prisvärda, halv anständigt bh: ar för stora breasted kvinnor en sak ASAP.

Och gör det till en sak som gäller i mer än två fula färger.

ADVERT

Lägg till din kommentar