Vi Gjorde Det!

Det är illa nog att jag har haft "Vad Gör Räven Säga" fastnat i mitt huvud hela veckan, nu har jag Dora ' s fruktansvärda "Vi Gjorde Det" jingle spela non-stop i min hjärna.

Vi gjorde det! Vi gjorde det! Vi gjorde det! Yay! Lo hicimos!

Men det är ok. Eftersom...

VI GJORDE DET!

Idag och i morgon, vi ska vara frakt 2,758 presentkort till de familjer som tillämpas för dem. Det är alla familjer som tillämpas för dem. {Duns.}

Det är inte nog tacka för att du är i världen för att uttrycka hur tacksam jag är för ert stöd. Dina donationer, historier, dela... det är allt varit helt otroligt. Ett särskilt tack till den fantastiska Mattingly-Leco Familj, för swooping i och helt torka ut den vänta-lista, vilket tillåter oss att fokusera på nästa uppgift: att Få varje kort e-post. Så, tillbaka till det. Men, innan jag går...

VI KLARADE DET!!!!!

ADVERT

Lägg till din kommentar