14 Sätt Att Pissa Bort En Gravid Dam

Hur ofta får du upprörd om oförskämd saker som folk gör, men du bara vet inte riktigt hur man säger det?? Tja, här är ett sätt! Bara framåt, återpublicera, dela denna artikel till alla dina vänner som behöver lite utbildning om "jag-Vänner-Med-En-Gravid-Lady Etikett" eller "jag-Såg-A-Gravid-Lady-På-Walmart-Idag Etikett" eller "jag-Finns-I-En-Värld-av-Graviditeten Etikett."

Kom igen folk, dags att få våra shiz tillsammans. Snälla, snälla lämna den stackars gravida damer ensam. Här är hur man är en vän med en gravid kvinna, eller se en gravid dam i butiken, eller att samverka i en värld av gravida människor.... utan pissar dem alla ut.

Här är 14 bergsäkert sätt att pissa bort en gravid kvinna riktigt snabbt:

1. Kalla henne fet.

GIPHY

Det är en baby bump, du idiot!

2. Äta framför henne.

GIPHY

Hon är vägen hungrigare än vad du är. Hela tiden. Utan undantag. Även om hon bara åt. Garanterat.

3. Jämför din graviditet för henne.

GIPHY

Och sjunga tillsammans med mig, "En sak är inte som de andra...." Så back off!

4. Berätta födelse skräckhistorier.

GIPHY

Allvarligt, vad gott kan komma av detta?? Håll käften, jag är livrädd för så är det!

5. Tala om för henne att hon är tur att hon inte har med att jaga barn ännu.

GIPHY

Först av allt, några av oss är gravida damer har att jaga barn . För det andra, jag kan inte vänta med att jaga den här killen eftersom jag är nöjd med att vara förälder. Hur är det med dig?

6. Gnugga magen.

GIPHY

Jag är INTE din Buddha-statyn. Ingen lycka här, bara en spark mot ljumsken.

7. Berätta för henne hur man föder barn.

GIPHY

Åh, jag är ledsen, var vi skriva din födelse plan eller mitt? Jag kan och kommer att välja de strategier som fungerar bäst för mig och min bebis.

8. Berätta för henne hur att uppfostra barnet.

GIPHY

Vi är inte ens där ännu, och min hjärna kan knappt hantera att hålla koll på mina bil nycklar, för att inte tala planeringen av mitt barns kommande 18 åren av livet i livmodern. Klippa mig lite slack, snälla!

9. Neka henne den mat hon är sugen.

GIPHY

Det spelar ingen roll om hon vill äggtoddy i juli eller vattenmelon i januari. Cravings cravings är, människa! Git 'er har gjort!

10. Vakna upp henne.

GIPHY

Det finns absolut ingenting i himlen eller helvetet som är värt att dra mig ur min dyrbara, begränsad sömn. Det tar timmar att få tillräckligt bekväm med att äntligen få sova, och då har jag för att kissa, och då har jag vända varje 30 minuter eller så för att bo bekvämt, och då har jag för att kissa, och då måste jag gå upp för att dricka vatten, och då har jag för att kissa, och då barnet karate kotletter mina lungor, och då har jag för att kissa, och då måste jag gå upp eftersom jag svälter, och då måste jag kissa, och då kan jag inte gå tillbaka för att sova igen... Och efter allt detta, när jag äntligen fick lite vila... du bestämde mig för att väcka mig???

11. Kommentar på hennes humörsvängningar.

GIPHY

Jag har ett ord för dig MOTIVERAD! Jag skulle vilja se hur lycklig du kan vara när du har att leva med ständig sjukdom, att bära omkring på ett bowlingklot i magen, ständigt svälter, med inget eget utrymme, med alla ställer personliga frågor, som har cravings som är som en klåda kan du inte skrap, och aldrig vara bekväm någonsin igen. Och det är allt förutsatt att barnet är fina och friska.

12. Berätta för henne att hennes kropp är som skruvas fast.

GIPHY

Tja...kanske din är.

13. Fråga om den framtida barn.

GIPHY

Whaaa... Jag... Som... Hur... Umm... När... Varför... Nej. Bara nej.

14. Berätta för henne att hon är lycklig.

En stund av allvar.

GIPHY

Det finns alltför många gånger när människor jämför sin situation till en annan utan att veta alla detaljer.

– Berätta inte för någon att hon är lycklig hon är bara att ha en baby i stället för att kombi . Tänk om hon förlorat en eller flera? (Titta på för den lila fjäril på sjukhuset!)

– Berätta inte för någon att de är tur de är INTE gravid. Tänk om de dör för att ha en familj?

– Berätta inte för någon att de är tur att de inte har andra barn. Tänk om de hade försökt i flera år och det är första gången de har kunnat för att bli gravid?

Vill berätta alla hur lyckliga de är att vara delaktiga i den fantastiska mirakel för att skapa en annan människa, att ge liv, att bli mamma.

– Tala om för henne att hon är en trooper för att hänga där i vått och torrt för den skull av detta söta ofödda barnet.

– Berätta för henne att allt kommer att bli ok, och att hennes rädsla är giltigt.

– Berätta för henne att du kommer att vara där, oavsett vad och att hon kan lita på dig.

– Berätta för henne att hennes ofödda barn är lyckligt lottad som har henne.

– Berätta för henne att graviditet, arbete & leverans och föräldraskap är det bästa som någonsin hänt dig - eftersom de verkligen är!

Där du går, enkel och lätt att följa. Nu vet du hur glad relationer med gravida människor i ditt liv. Du har blivit varnad!

ADVERT

Lägg till din kommentar