6 Sätt Jag Behandlar Fortfarande Min Stora Barn Som Småbarn

Jag hade en uppseendeväckande uppenbarelse igår. Jag var mitt uppe i att förbereda mina barn luncher när det slog mig, Det finns så många sätt att jag fortfarande behandla mina stora barn som om de vore småbarn. (For the record, mina barn är snart 11 och 13 års ålder.)

Beviljas, se dem växa har varit svårt för denna mamma som verkligen har huvudet på en 12-årig sig själv, men ändå, man skulle tror jag skulle vara alltför ivriga att gå vidare från dessa säsonger av livet och bejaka sin självständighet. Jag antar att jag inte eftersom...

1. Jag har fortfarande peel min unge apelsiner. Vad. Heck.

2. Jag har fortfarande häll deras mjölk. Först av allt, vad tween fortfarande drycker mjölk ?

3. Jag börjar min sons dusch för att VÄRMA UPP VATTEN för honom. Skämtar du med mig?

4. Jag vädra dem när de går genom att se till att de inte stinker. OK, det är bara äckligt.

5. Jag får alla "goo goo gaa gaa" över dem, när de repar sig. Seriöst, skaffa dig en flippin band aid redan.

6. Jag dela upp min son mat. Jag kan se att du gör det för ditt husdjur. En tio år gammal? Förbarma dig.

Idag är en ny dag. Jag är stolt över att säga att jag skickade apelsiner i mitt barnens lunch idag.... oskalade .

Småbarn steg.

Relaterade inlägg: Ljuset I Slutet av Tunneln

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar