Tvätta Sommaren Stinker Av Din Hund Som Ett Proffs

Min hund hatar att få bad.

Hon försöker lura mig till att tro att hon inte rita min död hela tiden genom att bo kusligt stilla och samarbeta, även om de ser i hennes ögon berättar en annan historia. Det tar en evighet eftersom hennes päls är verkligen tjock, så tack och lov att hon inte slaga runt och få mig att spruta ned halva mitt postnummer. Men så snart som bad tid är över, hon förvandlas till en hämndlysten Energizer Bunny. Hon halar röv över hela huset i ljusets hastighet, kör varv över varje tum av golvyta. När hon slutligen stannar, det beror på att hon är redo att utkräva hämnd och har hittat en möbel som hon vet att jag älskar.

Då hon kissar på det.

I sin tur, jag hatar att ge henne bad.

Nu börjar det att bli varmare, min hund blir stinkier eftersom hon tillbringar mer tid utanför, vilket innebär mer bad. För att inte nämna min senaste upptäckt att hon har utvecklat en smak för kaniner och en förkärlek för att rulla runt i det som är kvar av kanin. Detta inte bara kryper ut mig och gör mig riktigt ledsen (hon luktar hemskt), det är äckligt.

Så ännu mer bad. Och ett par extra för mig så att jag kan tvätta bort alla mina känslor.

Men jag har hittat en dusch bifogad fil som ser ut som det kan göra processen gå lite snabbare, förhoppningsvis, ge henne mindre tid att tänka på saker som att kissa på. Jag är bekant med Waterpik som en enhet för att använda tandtråd med vattenstrålar, som en tand rengöring, i stället för vax tandtråd, men jag var inte medveten om de gjorde något utanför detta. Jo, tydligen gör de detta freaking awesome dusch bifogad fil för din stora, illaluktande hund också.

Amazon

Vattnet kommer ut som ett slags flytande kam med kraftfulla strömmar av vatten sprutar ner som tänder. Eftersom strömmarna är så liten, det känns inte som den firehose effekt några höga tryck och duschmunstycken producera. I stället, det tränger djupt in i din hunds päls, få dem mycket renare, mycket snabbare.

Detta är bra om du har en hund med tjock päls. Min hund ibland har problem med torr hud som ofta är resultatet av att inte få tillräckligt med tvål ur hennes päls. Waterpik Pet Trollspö kan spraya hundar ner mer noggrant, så att ingen överflödig tvål uppbyggd. Också, inget vatten sprutning alla sätt, blötläggning allt i ditt hus från golv till tak.

Jag kommer att ge denna pet trollspö ett försök om det innebär att en del av mitt badrum blir till att hålla sig torr och min hund kan möjligen stinker lite mindre för en lite längre tid.

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en liten del av försäljningen om du gör ett köp med hjälp av dessa länkar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar