7 Varningsskyltar För Datum Våldtäkt

När jag vaknade på att ljusa våren morgon den 21 Mars, 1986 i en pensione i Venedig, Italien på min termin utomlands, jag trodde inte att den dagen till slutet på en mörk och öde strand med en italiensk kille som jag bara hade träffat sätter mig till marken väser i mitt öra att han hade en kniv och skulle döda mig om jag inte "f–k" honom.

Du klär på dig på morgonen visste jag inte att jag skulle ha en out-of-kroppen-upplevelse, där jag verkade flyta ovanför scenen tittar ner på två organ brottas på sanden, känsla djupt tragiskt att min mamma kan aldrig veta vad som hände mig efter att jag dog en liten strand så långt hemifrån.

Jag lyckades överleva min attack, och, under alla dessa år senare, är jag mamma. Mina döttrar är tio och tolv och trodde av dem någonsin varit i en liknande situation är oacceptabel.

Dåliga saker kan hända oavsett hur förberedd och noggrann vi är, men när mina flickor är gamla nog att jag kommer att dela min historia med dem och hoppas att de ska se varningssignaler för datum våldtäkt som jag missade. Kanske detta kan hjälpa dina döttrar, också...

Varningssignaler För Datum Våldtäkt Som Jag Missat...

1. Din Datum Försök Att Få Dig Att Ignorera Dina Instinkter. När mina vänner och jag var på en middag i Italien över vårt spring break, en vacker italiensk främling som heter David uppmanas att ansluta sig till oss för middag. Vi söker ett romantiskt äventyr så vi accepterade. Det var roligt, men när vi lämnade honom, två av hans vänner, David och Marco, verkade magiskt dyker upp från ingenstans och uppmanas att ansluta sig till oss för en tur ner till en liten strand. Min magkänsla sa mig att detta var en dålig idé, men efter en hel del övertalning och smickrade vi får alla tre pojkarna att ansluta sig till oss.

2. Din Datum Som Vill Ta Dig Med Till En Avskild Plats. Mina vänner och jag följde med killarna till den öde stranden, även om vi kände oss lite illa till mods. Vi ville inte verka som spänd förstöra - sport.

3. Framträdanden Invagga Dig I En Känsla av Säkerhet. David, pojken som attackerade mig, var mycket stilig och jag måste erkänna, på grund av detta, jag litade på honom. Stranden var kallt så pojkar färja oss in i en liten ändra hydda på stranden för att tända ljus, dricka och prata.

4. Din Datum Uppmuntrar Dig Till Att Dricka Eller Ta Droger. Jag och mina vänner var tvinnade med vin från några flaskor pojkarna som produceras och det var inte förrän efter den attack som jag mindes ingen av pojkarna var att dricka.

5. Din Datum Som Försöker Att Skilja Dig Från Dina Vänner. Efter ca en timme av min dag uppmuntrade mig att stanna inne i shack medan de andra gick ut för att titta på fullmånen. Jag var ute efter romantik och ville ha en puss, så jag bestämde mig för att stanna.

6. Medbrottslingar och Konspirationer: Det kan finnas flera förövare som konspirerar för att begå brottet. Jag tror att alla tre pojkarna var i maskopi om att separera mina vänner och jag för att få oss att ha sex med dem. Vad jag inte vet, samtidigt som jag kysser David i den lilla trä koja, var att Fabio och Marco var övertygande mina två vänner för att lämna stranden med dem.

7. Datum Våldtäktsmän Amp Upp Sin Attack Gradvis Så Att Offret Tvivlar På Sig Själv. Igen, lyssna till din magkänsla. När David kysste mig att jag gillade det, men kissing var allt jag ville. Jag vet inte exakt när det började gå fel, men vid en viss punkt insåg jag kyssen kändes inte som en kyss längre. Det kändes som något hårt och vasst, som en kniv tvingar mig till kanten av en svart grop. Tyvärr, min förfaller i reaktionstid hjälpte Marco och Fabio få mina vänner utanför stranden. Strax efter att min dag gjorde hans avsikter är tydliga. Han hade planerat att våldta mig hela tiden.

Vad kommer jag lära mina döttrar att göra annorlunda?

1. Göra en Spel Plan Med Vänner och Ha en Signal om du Behöver Hjälp. Mina två väninnor hade inte velat lämna mig ensam på stranden, de ville gå tillbaka och få mig ut ur stugan. Men Fabio och Marco pressade dem, vilket tyder på att jag nog ville vara ensam med David. Flickorna inte känner mig tillräckligt bra på den tiden för att vara säker på att det inte var sant och att vi inte hade gjort en plan i förväg. Det är viktigt att flickvänner har varandras ryggar i sociala situationer, så se till att prata och göra säkerhetsregler innan du går ut.

2. Hålla sig Nykter och Medveten. Vinet som jag förbrukas förvirrat min dom. Det är så vanligt att unga, oerfarna kvinnor att komma berusad eller hög i sociala situationer eftersom de kanske behöver för att lugna sina nerver och vill vara säker. Tyvärr, detta ger förövarna fria tyglar att utnyttja och skada dig.

3. Om du Blir Attackerad, Engagera dina Stämband, skrika och Skrika så Högt du kan. Jag insåg det inte, men från det ögonblick David ' s kiss blev dålig hade jag inte engagerat mina stämband. Jag hade viskade: "Nej, nej, nej, låt mig gå." Men jag hade faktiskt inte gjort ett ljud som vem som helst, men David kunde höra.

År senare gick jag till en kompis självförsvar förstås examen. Jag lärde mig det att när kvinnor blir attackerade de ofta blivit förlamad och inte tala. Jag lärde mig att engagera stämband högt faktiskt tänder adrenalin, som ger kvinnor rätt att slå tillbaka. Kvinnor är ofta våldtas och dödas utan att göra ett ljud.

Efter brottas för vad som kändes som timmar, när David slutligen kunde rycka mig på mina händer och knän och få mina byxor ner, en vild hysteri och en fräsch panik för att få gratis hann upp mig. Avkänning jag kommer att kämpa igen, David kastade sin arm runt min hals bakifrån.

Plötsligt hittade jag min röst och skrek "Våldtäkt!" för allt jag var värd. Adrenalin genom mig. Jag kastade min armbåge tillbaka och fångade honom rakt på näsan. Jag såg blod spruta och sedan såg jag ingenting annat än sand och en ensam streetlamp på en avlägsen gata som jag sprang huvudstupa upp på stranden.

Det var scream som gav mig den våg av kraft som jag behövde fly. David jagade efter mig, men jag kunde få till den upplysta gatan innan han kunde komma till mig. Sen försvann han lika snabbt som han dök upp.

När jag tänker på hur nära jag kom till att bli en Natalee Holloway eller Meredith Kercher eller Jennifer Levin, det får mig att rysa och catalyzes mig att dela denna historia för att hjälpa unga kvinnor på väg ut i dating världen.

4. Slutligen, om det värsta händer, VÅLDTÄKT ÄR INTE DITT FEL. Under de närmaste månaderna, och även år, jag skyllde på mig själv för försök till våldtäkt.

Jag borde lyssnat på min magkänsla. Jag borde inte ha gått ner till stranden med pojkar jag inte visste. Jag borde inte ha druckit vin. Jag borde inte ha ville ha en puss. Jag var för flirtig, för blygsel, en slyna.

Jag förtjänade det.

Alltför ofta våldtäkt begrimes en kvinnas rykte. Det finns fortfarande många länder runt om i världen där "ära dödande" av personer som utsatts för våldtäkt är tillåtna på grund av kulturella och religiösa övertygelser, som skadar offret två gånger.

Även om mina försök till dag våldtäkt skakade mitt förtroende om att röra sig fritt i världen, i slutändan blev jag mer street smart och kunniga, långt bättre kunna skydda mig själv och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att vara säker.

Och jag hoppas att denna historia kommer att göra för mina döttrar. Och kanske din också.

Om du i samband med denna artikel, chef över till att gilla vår Facebook Sida Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar