Varmt Väder Påminnelse: Du Kan ha på sig Vad F*ck Du Vill

Varmare väder på oss, vänner, och det är dags att ha de talar. Det är rätt, det är dags att tala om lämpliga kläder för din kropp typ. Detta är en samhällsinformation för alla, men om du är en karl curvy flicka, ägna särskild uppmärksamhet, eftersom jag har fått några ord för dig, min vän.

Låt oss bara rakt på sak, ska vi?

När du ser att att-dö-för retro, polka dot bikini, inte fråga själv. Bara köpa det.

Oroa dig inte om dina lår, din mage, dina skrattgropar, eller dina prickar. Jag bryr mig inte om du är curviest lady i landet, om att bikini gör att du mår bra, att sätta den på din kropp och aldrig se tillbaka.

Jag vet att ibland är det lättare sagt än gjort. Jag vet allt om den lilla rösten i bakhuvudet som gör att du frågan om du ska bära denna bikini. Jag vet, eftersom jag har hört samma röst. Även på min mest säker på dagar, jag oroar sig för vad andra kanske tror att jag ska vara så fräcka att de vågade ta steget ut i något som samhället anser vara "skinny girl dräkt."

Men vet du vad? Skruv samhället.

Vi lever i en värld där skönhet firas, avgudade ännu, men bara om du uppfyller vissa kriterier. Och från vad jag kan säga, att kriterierna bygger till stor del på kvinnans storlek och form. Vilket är en enorm hög med skitsnack.

Låt oss komma samman och avvisa det begreppet och istället fokusera på att sann skönhet. Sann skönhet är att älska dig själv, och ge dem omkring dig att älska sig själva och varandra. Det är att vara snäll och modig, samtidigt som man också tar ingen skit. Skönhet är att känna igen de gropar på låren och bära korta shorts i alla fall, eftersom de gör att du mår bra. Det är stretch-marks och linjer runt ögonen, och kanske ett par extra pounds. Sann skönhet är att vara oerhört real.

Jag upprepar, sann skönhet är att vara real. Och, real kommer i alla former och storlekar, gott folk.

Att vara riktigt innebär att njuta av livet till fullo, och inte beröva dig själv en upplevelse oroa vad andra kanske tror. Det är att ge allt du har fått till din familj, även när det innebär att det finns mycket lite kvar för dig själv. Det är osjälviskhet, styrka och ödmjukhet. Och flicka, om du har det, jag försäkrar dig, du är vacker. Ha på sig vad fan man vill, och ber om ursäkt till någon.

Det kommer att finnas de som ifrågasätter detta yttrande. De kommer att säga att det har ingenting att göra med storleken. De kommer att säga att det handlar om hälsa. De kommer att föreslå att övervikt är inte hälsosamt, och det är därför kvinnor som jag bör hålla sig till one-piece badkläder och flowy hemlines, så att inte förhärliga en ohälsosam livsstil. Och, jag antar att en viss del, kan jag förstå denna teori om hälsa. Men här är den sak om hälsa: det handlar inte bara om våra fysiska attribut, såsom vikt, till exempel. Hälsa är holistisk. Det handlar om att ha en frisk kropp och sunda relationer, samt en hälsosam livsstil. Hälsa är så mycket mer än någon av gruppens storlek.

Är en kurvig tjej som inte alltid lika med en ohälsosam livsstil. Om du tittar på någon och antar att de inte är friska baserat enbart på deras utseende, det är mer av en "du-problem" än ett "dem-problemet." Du vet inte deras historia, vet du inte sina kamper, och du har ingen rätt att döma dem—jag bryr mig inte vad de har på sig. Också, även om de inte leder till en sund livsstil, de (newsflash!) fortfarande har rätt att bära vad de vill. Utan dom.

En kvinna som älskar sig själv och utstrålar förtroende oavsett sin storlek eller form är en frisk kvinna i min bok. Och när hon bär dem korta shorts eller bikini eller vad det nu är som utmanar samhällets uppfattning av skönhet, det får andra att göra samma sak. Så, bära vad du vill. Vara oerhört verkliga och skruva den som tror att du borde vara något annat än dig själv.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar