Detta Är Anledningen Till Att Jag Kom Ombord Med "Vill-Behöver-Wear-Läs' Idé

Jag gör inte det här året. Det är inte jag. Jag tänker inte känner att jag måste gå utöver för att göra semestern jäkla magisk. Jag kommer inte att stress och panik och känner att det är aldrig tillräckligt. Jag är inte, jag säger dig. Det är inte jag.

Jag fortsätter att upprepa det för mig själv så att det sjunker in. Jag har sagt till barnen. Jag har låtit alla dessa fina människor som försöker sälja mig saker som vet. Jag har larmade efter mannen. Jag har påmint mina grannar och vänner ett par gånger. Jag har sagt till UPS-killen att han inte kommer att göra så många stannar till mitt hus i år. Eftersom jag menar att det här året, jag menar det verkligen.

Denna Julen kommer jag inte fastna i att visa mina barn och familj hur mycket jag älskar dem eftersom jag har köpt dem på en triljon saker. Jag kommer inte att frestas av vad någon annan får för sina barn heller. Jag har gjort det förr, och i stället för att sprida kärlek, jag sprida min kropp ut på golvet i ett utbrott för att jag är riktigt jävla stressad och överväldigad. För att fylla upp på grejer tills vi drunknar i skit känns inte som kärlek. Det känns som kaos och sorg.

Vilket är varför jag älskar tanken på att få mina barn 4 saker: Något de vill ha, något de behöver, något att bära, och något att läsa. Jag brukade se den här idén som virvlar runt på nätet och tror, Nä, inte i detta hus. Ta på presenter!

Men människor förändras och jag har förberett min familj för det här året. När de började kasta sin semester listor på mig i September, jag varnade dem att det inte skulle bli som tidigare Jular. Till en början var de pouty och klagat på det, eftersom barnen kan vara kukar som.

Men efter det marinerade lite, jag kan berätta att idén fick dem att verkligen tänka på vad de verkligen ville det här året. Deras far och jag är villig att slå lite på några gåvor som de kommer att minnas längre, men vi vill inte få en massa saker bara för den skull skapa en hög med loot under trädet.

Genom att dra ner antalet gåvor som de var få, inte bara shopping har blivit lättare, det gör säsongen så mycket mer speciell eftersom vi kan tillbringa vår tid, pengar och energi att göra saker med våra barn.

Om du hittar dig själv att få fångas upp i den galenskap som vill köpa dina barn alla saker Jag förstår — det gör vi alla. Det är normalt och gör att vi känner oss tillbaka till vår egen barndom. Men hälften av den tid vi köper skiten våra barn inte ens be om helt enkelt eftersom vi inte känner dig klar tills de alla har ett visst antal presenter att öppna.

Det är lite av en utmaning, och jag börjar tro att det är svårare för vuxna att innehålla vår upprymdhet när det kommer till semester gåva-ge än att det är för barnen, men det är så värt det. På allvar. Jag är redan klar shopping (ja, jag skryter), och med all den extra tid jag har, jag planerar en kul semester part, överraska mina barn med en Jul show, och kommer att ha mer tid att baka och koppla av med dem — saker som gör att jag känner mig mycket mer glad än att svettas arslet av sig söker ett par extra bitar av skit som jag måste avsluta och lägga under granen.

Det går åt båda hållen också. Mina barn frågade mig vad jag ville i år och jag berättade för dem att jag vill ha samma saker som de får. Bara min lista är mycket enklare: jag vill ha de ska uppföra sig, och inte agera som lilla rövhål. Jag behöver de ska uppföra sig och inte agera som lilla rövhål. Jag kommer slitage ett leende, eftersom de beter sig och inte agerar lilla rövhål. Och jag vill läs på deras rapporter kort som de beter sig och inte agera som idioter i skolan.

Du ser, de vill-behöver-wear-läs idé som fungerar för alla under semester säsongen.

Om du gillade den här artikeln, chef över till att gilla vår Facebook Sida Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar