Jag ska Göra Vad Det Tar Så Mina Barn Känner till Sina Kusiner

På något sätt mitt vuxna syskon och jag hamnade i tre olika länder, men för två år sedan, vi alla gjorde en pakt om att våra barn skulle lära känna varandra — oavsett vad det tar. Vi beslutade vid vårt senaste släktträff som trots km som skiljer våra barn, vi skulle göra regelbundna besök sker så att våra barn kan känna glädje av att växa upp med sina kusiner runt.

Jag hade turen att ha massor av kusiner i närheten när jag växte upp. Jag hade kusin bal, och vi spelade utarbeta göra-tror att spel i kulisserna i min mormors hus, bygga fort och låtsas som om vi var hundar. Jag hade kul med att simma i sjön med kusiner, fiske, och spela kort spel. Jag har kusiner i samma ålder som mig, och kusiner som satt barnvakt mig och är många år äldre. Jag älskar dem alla dyrt.

Jag har goda minnen av släktträffar där vi spelade i timmar när de vuxna pratade, och vi alla svettades ut i Texas sommarvärmen i ren lycka, glad bara av att vara tillsammans. Jag har minnen av nattliga spel och veckolånga besök när vi var bortskämda med varandras föräldrar och fick en respit från vår egen.

Kusiner är som att ha alla fördelar av ett syskon, utan att egentligen behöva leva med dem.

Kusiner känner dina hemligheter, och att de vet hur det är att ha en mamma eller pappa bara tillräckligt som din egen att berätta, men bara tillräckligt olika för att göra det roligt att sova över för ett miljöombyte och lite förstöra.

Kusiner är som att ha din bästa vän på besök för alla viktiga familjehändelser, så att du kan smyga iväg och ha lite kul medan de vuxna är tråkiga sig med att prata.

Kusiner har samma knäppa humor, och som typ ser ut som om du också. I själva verket är de nog som du, som du kan vara helt dig själv runt omkring dem, utan att känslan konstig eller annorlunda . De vet hur det är att komma från ett riktigt högt familj som du gör, och de skrattar åt alla dina skämt, eftersom de verkligen hitta dem roliga.

Det är direkt skönt att umgås med någon som har samma humor och har samma skämt som du, men som har precis rätt mängd av skillnader för att göra det roligare än att umgås med din bror eller syster. De är förebilder och förtrogna, syster du aldrig fick eller bästa vän som du alltid velat ha.

Jag vill hävda att kusiner är en viktig del av ett gott liv för att de älskar dig hårt, minns dig som en baby, och heja på dig som en vuxen. Att ha en kusin som är som att ha en vän för evigt i ditt hörn, oavsett vad livet kastar på ditt sätt.

Jag ser dessa typer av relationer mellan blommande mina egna barn och deras kusiner, och det är en vacker sak att titta på. Även om jag inte alltid älskar den långa vägen resor det tar att få det att hända, titta på mina barn bond med sina kusiner och prata om minnena som de gör med dem i månader efteråt är värt allt "Är vi framme snart?" frågor i världen.

Jag älskar mina syskonbarn så mycket som jag skulle kunna älska ett barn som inte är mina egna, och det är en gåva att titta på mina barn älskar dem lika mycket som jag gör.

Jag gör dessa långa resor eftersom jag ser på min dotter, som desperat vill ha en syster, och vet att hennes relation med hennes kusin, nästan exakt samma ålder, kommer att vara en livslång en, som ska hjälpa till att fylla denna lucka.

Jag tittar på min 8-åriga och se den glädje han känner när han får umgås med sin kusin som är några månader äldre och spela med Nerf guns hela dagen, och prata om Legos Star Wars och alla typer av barn grejer med någon som är lika intresserad som han.

Och jag ser på min yngsta och se glädjen i hans ögon när han får spendera tid med sina äldre kusiner och ingå eftersom det inte finns någon lämnar ut någon när kusiner runt.

Det verkar som att tiden har gått när våra kusiner bodde på gatan eller bara på andra sidan stan. Men till denna dag, jag meddelande, ringa och sms: a mina kusiner regelbundet nog för att det spelar ingen roll. Jag är nästan 40 år, och jag anser att mina kusiner några av min bästa vänner i detta liv och mina största supportrar.

Jag vill att mina barn. Miles kan skilja dem åt, men jag kommer att se till att de känner varandra, oavsett kostnader, och få minnen som band dem samman under en livstid.

Den sista tiden har mina syskon och jag var tillsammans var nästan två år sedan, och mina barn pratar fortfarande om de erfarenheter som de hade på resan med sina kusiner som om det var igår. Denna våren har vi blir tillsammans igen för att bada, rida och spela tv-spel tidigare läggdags. Min gissning är att de kommer att minnas denna resa som ömt som sist, och vi kommer alla att hålla kommer tillbaka för mer.

Mina kusiner är en av de största välsignelser som jag har fått i detta liv. Och jag ska göra vad det tar för att se till att mina barn vet att välsignelse.

ADVERT

Lägg till din kommentar