Wake the Fuck Up

Självklart har du hört talas om boken, Gå Fan att Sova . Jag skulle vilja föreslå en uppföljning, inspirerad av min man...

-----------

De rätter som tvättas, allt snyggt på sin plats Resterna förpackad upp, min kära, och de räknare torkas bort Jag har bett dig sex gånger, tvinga mig inte att säga det igen Snälla, för Guds kärlek Bara tomma jävla papperskorg.

-----------

Du jobbar hårt och behöver vila Jag vet att och omsorg Men du sov hela natten och ruggade tre gånger Du har fått mer än din andel Det är dags att vakna och gå vidare med dagen Wake the fuck up redan, hör du mig OK?

-----------

Du har varit som att vända på en timme Men har ännu inte att välja ett visa Kan du vara mer irriterande? Svaret är nej. Överlämnande fjärrkontrollen, frågar jag en sista gång eller jag sparkar ut dig, din jävla bakom.

-----------

Dagen är att få dim Snart är det natt Jag kan inte se en sak, min kärlek Du måste veta att jag har rätt Jag är inte lika lång som dig så jag behöver din större höjd Skulle det döda dig för att ändra på det jävla hall ljus?

-----------

Jag vet att du känner dig sjuk, men jag gör så bra Min näsa är täppt för och min hals ont som fan Snälla sluta klaga Det är bara lite kallt Så håll käften och klara Du är inte så jävla gammal

-----------

Jag älskar dig så mycket Jag uppskattar vad du säger Men nu ska jag försöka sova Och du håller mig vaken För sista gången, min söta, Jag bara inte ge ett skit. Nog redan, verkligen Bara stänga din jävla paj fälla.

-----------

Jag om i sängen, desperat behöver min vila Du har sovit i timmar Glatt gick ut på bröstet, Hur är du så högt, jag vet faktiskt inte Men om du inte jävla stoppa snarkning, Du ska gå.

-----------

Är detta för mycket begärt, från mannen jag älskar? Jag får verkligen inte varför jag är så lätt att ignorera. Börja lyssna på mig, det är allt som finns till den. Åh, och hunden behöver en promenad Bara jävla göra det.

-----------

ADVERT

Lägg till din kommentar