Väntar På Att Baby

Kära Lil' En,

Hej! Det är jag, din mamma. Jag kan inte vänta att träffa dig!

Ditt rum är nästan klart i vårt nya hus. Vi var ledsna att flytta ut från staden, men vi ville vara säker på att du och din bror skulle gå till En+ skolor. Nu har vi ett lekrum, en stor gård, och fyra sovrum för dig, din bror, och eventuellt annan syskon.

Vi har varit ivrigt väntar på att du ska nåd oss med din närvaro. Vad är det som tar så lång tid, baby?

Är du omtänksam mot andra första gången mamma vänner i vår grupp? Det är snällt av dig, men alla - alla - antingen gravid, eller om barnet #1 eller #2. Du skulle ha sett våra julkort i December. Hälften av dem var nyfödda! Du kommer inte att trampa, er...som kryper på tårna.

Är du försöker lära mamma en läxa: att tålamod är verkligen en dygd? Jag vet. Det är inte min starka sida. Jag är bra med din storebror, men kasta mig in i en trafikstockning eller problem med datorn och jag förlorar min coola.

Du kommer att vara exakt som jag, tar för evigt att få någonstans? Jag är en perenn slow poke. Mormor alltid retade mig för att jag var den sista som student ut skolan dörrar.

Är du orolig för att vi älskar din bror så mycket, att det inte kommer att finnas utrymme för dig? Nonsens! Min kärlek för honom inte minskar viljan att ha dig i mitt liv. Inte heller lust att träffa dig minska min kärlek för din bror. Anledningen till att vi vill att du som en del av vår familj eftersom vi älskar dina stora bro så mycket redan, och vi kan inte vänta med att se två av er växa upp tillsammans.

Undrar du om du är i min mage kommer att göra mig illa? Vi har tre toaletter i detta hus. Jag skulle gärna böja ned till de porslin gudarna för dig.

Funderar du på att du kommer att orsaka ryggont? Det är vad pre-natal yoga är till för. Jag kan inte vänta med att anmäla dig!

Är du orolig för att jag kommer bli besviken om du är en pojke (som jag tror att du kommer att vara) och inte en tjej (som din pappa tror att du kommer att vara)? Lil' man, jag kommer att välkomna dig med öppna armar. Plus, då jag inte har att lära sig att torka.

Du ska veta att jag tänker på dig hela tiden. Varje dag. Fler gånger på en dag för att jag bryr mig att erkänna. Jag dagdrömmer om att kura ihop sig med dig efter vård, att se dig ta dina första steg, och kämpa tillbaka tårarna på din första dag på Dagis.

Så, vad är det som tar så lång tid? Varför kan inte jag bli gravid?

Vissa dagar, jag är livrädd att din bror är befruktning och födelse var ett mirakel, och den verklighet fler barn är inte menat för mig. Vänligen bevisa dessa mörka tankar falskt. Gå gärna med i vår familj. Det finns mer än tillräckligt med kärlek för att gå runt.

Ditt big brother kommer att gå till förskolan i höst. Morfar frågade mig vad jag ska göra under den tiden. Jag skulle älska att spendera det med dig, men tills dess, ska jag vara här...väntar.

Kärlek,

Mamma

Relaterade inlägg: Infertilitet Svartsjuka

ADVERT

Lägg till din kommentar