5 Viktiga Interna Regler För När Barnet Är Tandsprickning

1. Spela upp dem där de ligger.

Åh, vad söta! Du sjöng bara min lilla ängel för att sova. Nämnde jag hur många gånger de vaknade upp i natt? Gör det bekvämt för dig, kompis. Du kommer att vara i exakt samma position så länge som det tar för barnet att få en ordentlig tupplur.

2. Det kommer att vara kontroll av buller.

Vad är det jag säger – det låter dumt. Nästan antyder att jag skulle låta det vara buller! När du spendera en timme lulling ditt skrikande barn tillbaka för att sova efter den hysteri som omfattar avvisade barnsjukdomar ringar och Orajel, alla ljud är för högt. Att knaka i skåpet är det motsvarar en nuke, i min bok, och kommer att behandlas som sådana.

3. Ingen förälder åsikter eller råd.

Hej, jag får det. Om du inte är en förälder (eller har aldrig varit med om att uppfostra ett barn) då alla mina klagande kanske låter lite överdrivet. Helvete, för sex månader sedan Jag skulle ha varit just där tillsammans med dig. Men ditt råd om barnsjukdomar tabletter och räkna får är mer än lite obefogad. Och jag har bara en sak att säga till dig, pal: "vänta Bara. Din tid kommer att komma."

4. Kom med gåvor.

Den sovande mönster av en baby är redan tillräckligt svårt att ta. Lägg till ett barn som är allvarligt obekväm i väntan på den härliga tand på att bryta igenom och du har fått en hotande katastrof. Så om jag verkar inte som mitt normala jag när vi talar, det är för att jag inte är.

Jag har miljontals saker som går genom min sömn-berövas sinne. "Hur länge till Tylenol avtar? Kanske jag kan injicera detta eller rakt in i mitt system. Varför kan inte barn bara födas med tänder? Vänta, nej, scratch that. Fruktansvärd idé. Fruktansvärt." Så om det verkligen är viktigt att vi umgås, för att de älskar allt som är heligt, ta med en flicka på en kopp kaffe och kanske jag kommer att kunna fokusera på att pika på ditt arbete.

5. Ha tålamod med oss.

Vänner och familj, jag vet att jag har varit att driva dig till vansinne och min bunt av glädje hasn ' t exakt varit en picknick i parken. Jag kommer inte att berätta något som jag säger till mig själv minst tre gånger om dagen: "Barnsjukdomar kommer inte att pågå för evigt." Säg det med mig nu – barnsjukdomar kommer inte att pågå för evigt. Det kommer inte att vara för evigt ...

ADVERT

Lägg till din kommentar