De Livslånga Konsekvenserna Av Främling Godhet I Denna Berättelse Kommer Våningen

Viral Twitter-tråd visar livslångt konsekvenserna av en främling vänliga ord

Många av oss minns singular ögonblicken i våra liv som för alltid förändrat vårt perspektiv. Erfarenheter som, när den reflekteras över, bära så mycket vikt och värde vi vet inte var vi skulle ha hamnat utan dem. Ta kraftfull berättelse som presenteras i detta viral Twitter-tråd, till exempel.

Författare och producent Ed Solomon delade en berättelse på sitt Twitter-konto om en kvinna vars liv var djupt påverkade av ett utbyte, som hon delade med en främling i en hiss när hon var liten, många år sedan.

Den vänlighet som visas genom en enstaka främling i ett enda ögonblick hjälpte till att bära denna kvinna genom några av de tuffaste tiderna i hennes liv.

"Det är inte du, det är hon." Som någon som togs upp av en giftig mor, denna resonans med mig på många nivåer.

Det faktum att Salomo säger denna kvinna känner att det är "det enda som höll henne att gå" ibland visar hur kraftfulla positiva interaktioner kan vara — även korta, till synes enkla ögonblick i tiden som denna.

Många människor på Twitter verkar vara överens om, och delade med sig av sina egna liknande erfarenheter.

Ibland behövs det bara en person — en lärare, en mentor, en vän eller en främling — att ge människor något att hålla fast vid.

Under den lägsta punkten av mitt förhållande med min egen narcissistiska mamma, mina närmaste vänner var de första som lugnade mitt inre ond röst och drog mig upp till ytan av toxicitet jag var, ärligt talat, att drunkna i. På grund av sin styrka och positivitet, jag kunde för att hjälpa till att dra ut min lilla syster ut av det också och tillsammans lärde vi oss att luta sig på de familjemedlemmar vi faktiskt kunde lita på.

Medan jag får inte se eller tala till dem några vänner så mycket som jag skulle vilja nu, ett decennium senare — jag kommer aldrig någonsin att glömma vad de gjorde för mig. Mycket som kvinnan presenterade i denna tråd, den ovillkorliga kärlek de visade mig då är något som håller mig uppe även nu.

https://twitter.com/RadLibitum/status/958077341963612160

Oavsett hur eller varför den här tråden påverkar dig, den lärdom som kan dras här är att inget ont någonsin kom från att dela en enkel vänlighet. Positiva effekter frågor, hur litet det än må vara.

ADVERT

Lägg till din kommentar