En Vibrator Pop-Up-Butik Är Den Sak Du inte Visste att Du behöver I Ditt Liv

Det hela började på en förskola insamling.

Förskolan insamlingar är där föräldrar får tillsammans med vänner, kanske dricka lite vin, och sedan börja om-som bjuder på priser som i hemmet massage, glass kuponger och gratis pizza från lokala restauranger. Vi förmodligen spendera alltför mycket pengar, men det är okej eftersom det är för barnen.

Tja, det här året jag vann två stora priser . Jag var väldigt upphetsad över detta. Jag försökte att inte skrämma alla på vår lokala restaurang med hur glad jag var, men jag är inte säker på att jag lyckats.

Det var vid denna punkt, när jag var i ett sådant tillstånd av eufori från att vara en vinnare som min vän föreslog förbigående att några av oss bör kolla popup-vibrator butik i Boulder nästa dag. Jag var liksom, VARFÖR INTE? Jag är en vinnande typen av person som går till vibrator affärer och äger min sexualitet på ett kreativt, positivt sätt. Jag med glädje accepterade inbjudan.

Så, nästa dag som vi alla klev in mina vänner tre-rad bil, eftersom, ja, vi var tvungna att ta barnen med oss. För att vi är mammor och det är vad mammor gör. Vår plan var att två av de tre mammor skulle gå i popup-vibrator butik, medan den tredje mamma skulle köra barnen runt kvarteret, filmer för barn, luftkonditionering sprängning, försöker att inte vara avundsjuk på de andra två kvinnor som var och en äger sin sexualitet i en fet, positivt sätt. Och då vi skulle gå ut och göra detta tills vi var tvungna att köra eftermiddagen kindergartners till skolan. Det verkade som en solid plan.

Vi är djärva kvinnor, men inte djärva nog att ta fyra 3 - till 6-åringar i en pop-up vibrator butik, antar jag. Vi har våra gränser.

När GPS-slutligen fört oss till vår destination, detta är vad vi hittar:

Du killar. Du får bygga din egen vibrator. Som Build-a-Bear, men för vibratorer.

Inne träffade vi Ti Chang, som är den faktiska ägaren/designer på Sugen På Design Factory . OCH HON VAR KLÄDD I EN VIBRATOR SOM SER UT SOM ETT HALSBAND. För varför inte?

Vi började chatta, och hon berättade att hon hade arbetat som designer för sexleksaker i många år. Hon bestämde sig för att starta företaget för "empowerment av njutning för kvinnor och att produkter för kvinnors njutning ska vara lika sofistikerad som vilken annan konsumentprodukt."

Helvete ja, och tack ska du ha.

Vibratorer på väggarna alla såg mycket sofistikerade. De var liten och diskret, men snygg och sexig, med en massa olika vibrerande alternativ. Ti frågade om någon av oss vill göra våra egna vibrator, och eftersom det var en ansvarig vuxen driver mitt barn runt kvarteret, jag kan ha ropade ja och sköt andra människor åt sidan, jag minns inte riktigt.

Här är Vibratorn som Gör Bar.

Ti gick jag igenom hela processen.

Jag fick välja färg. Lila.

Jag skruvade i delar (snort).

Och sedan Ti ens testat det efter att jag var genom att göra det för att se till att det var vattentät. NATURLIGTVIS PÅ GRUND AV ATT HON GJORDE DET.

Och kanske en av de bästa delarna är att den metall som bas i denna vibrator kan koppla loss och anslut till alla standard USB-port för att ladda. Ja, barnen, jag hämtar en hel del foton, sluta fråga mig.

lovecrave.kom

Processen var enkel. Och, jag vet inte, gör din egen vibe är en spöklik ge upplevelse.

Jag gjorde detta! Och det är så söt och lugn, och tja, låt oss bara säga att det fungerar alldeles utmärkt thankyouverymuch .

Kolla in deras hemsida för att se alla platser Build-a-Vibe workshop kommer att vara under de kommande (hosta hosta) månader. Om du är på San Francisco Stolthet denna helg, gå och hitta Ti och säga, "HEJ!" och bygga dig din egen atmosfär. Du vill verkligen göra det här.

Du kan följa deras resa på Instagram på @lovecrave och #CraveDesignFactory. Alla behöver motiverande meddelanden i deras liv som "Du är någons anledning att onanera ."

Och:

Ti sade också till mig: "Kvinnor har tagit till sig vikten av nöje i alla skeden av livet, även moderskap. Och att ha tillgång till moderna produkter är en del av det."

Detta säger mig att hon kan ha spionerat våra swagger van fylld med barn som går runt kvarteret ungefär tjugo gånger. Och ja, vi fick våra littles till dagis på eftermiddagen, nya vibbar i handen, känslan att vi gjorde något för oss själva den dagen.

Ti berättade för oss att, "Nöje för kvinnor har varit ett tabubelagt ämne för så länge i vår kultur." Och det är så sant. Inget mer av detta. Vi kan vända detta tabu genom att bygga våra egna vibratorer utan skam.

Egen din glädje, vänner, och gå kolla Sugen På Design Factory .

Redaktörer kan få prover och/eller en andel av inköp som görs via länkar på denna sida. Alla åsikter är våra egna.

ADVERT

Lägg till din kommentar