Denna Vibrator fungerar Som En Väckarklocka, Och Det är AH-Mazing

Mina damer, jag har en bekännelse: jag har knappt lämnat mitt hus denna vecka, och jag har ett giltigt skäl. Det kallas Den Lilla Tuppen också känd som en orgasm klocka. Du vet, en vibrator som man kan glida i dina trosor på natten, ställ in alarmet och vaknar upp med dina safter flödar i stället för en del irriterande, ständiga pipande ljud. Jag menar, vem kommer att vilja gå tillbaka för att sova när det är en verklig fest som händer i deras byxor?

Det är inte några vilda gräsklipparen action heller. Du vaknar upp successivt, eftersom nivåerna pleasurably öka.

Men bara i det fall du är på att få lite shut eye i mellan Jillin' av sessioner, det är också en snooze-knappen. Jag vet.

Det här barnet har 30 nivåer. Trettio.

Det är tyst.

Den är uppladdningsbar.

Det är min nya favorit sätt att buzz av. Och du behöver det i ditt liv.

När den söta lilla paket kom på posten förra veckan, jag kunde inte vänta tills nästa morgon. Jag bestämde mig för att jag skulle ställa min Tuppen larm extra tidigt och få känna på det lite, lite bättre — bli sexig i början av en relation är alltid så spännande.

Men jag hade ingen egen kontroll efter glider smidigt rosa sticka in mina mamelucker. Det var perfekt formad för min kropp — det kändes så rätt. Jag bestämde mig för att slå på den natten för att se om denna nya omrörare kan blanda mig på rätt sätt.

Jag ska bara klippa till jakten här: Tuppen hade mig på hastighet 1.

Det vet hur man retar dig på alla de rätta ställena och lämnar mersmak. Innan jag visste det, jag var på hastighet 5, och det fanns ingen återvändo. Om huset fattade eld på det ögonblicket skulle jag inte ha stängt av den.

Efter att stiga till crescendo, jag undrade om du kanske ställa in alarm för att få en upphetsad uppvaknande i åtta korta timmar kan vara lite mycket, men jag har alltid varit en risktagare, så jag flyttade fram min morgon planer.

Och låg och se, båda mina läppar ler nästa morgon. När jag vaknade mina barn upp till skolan en halvtimme efter att ha tagit mig till njutning stan för andra gången på en 12-timmars period, mina barn frågade mig varför jag var så glad (jag är vanligtvis inte en talare i morgon), och det var en pinsam paus, men jag mindes att jag är chef och jag inte behöver svara på dem.

Jag gick omkring i min dag, men efter lunch samtidigt som att vika tvätt, såg jag fram emot att gå till sängs så jag skulle ha tid med min nya roliga stick. Jag saknade det redan. Då tänkte jag, helvete, varför inte slinka in den i nu?

Jag hatar att vika tvätt och Tuppen gjorde det mycket bättre. Ärligt talat, de fällbara stannade på hastighet 3, men jag kommer att berätta min vagina gick från den fina cykeln för att snurra cykeln på under fem minuter så det är allt som räknas.

Var jag rädd att jag skulle bryta min vagina med min nya leksak? Kanske.

Gjorde jag tänka på att ta min nya leksak med mig till mataffären? Kanske.

Jag är helt skulle ha, men jag bara vet att jag skulle börja klämma producera på ett olämpligt sätt. Jag tror också, att dela min orgasm ansikte med den söta unga pojke som lager hyllorna, och de fina små gamla damer som butiken tidigt på tisdag morgon för att få den bästa på kött skulle förstöra det för mig. Jag kan vara självisk sådär.

Jag talade med geniet bakom min nya älskade klitoris stick, Tony Maggs, och frågade honom hur de kom upp med en sådan geni idé — mannen som bokstavligen tänkt på allt. Klart, han har lagt ner mycket tid och möda på att hans briljanta skapelse. "Att få det rätt krävdes en hel del arbete och en hel del tester, men själva idén kom till mig helt plötsligt en morgon när min flickvän fick mig att vakna upp i ett särskilt trevligt sätt", säger han.

Bravo, Tony. Bravo.

Detta exciter är inte att ersätta din partner heller. Det är härligt att vakna upp lite upphetsad och rulla över och alert din älskare det är dags att få upptagen.

Det är ännu mer roligt att ta med dig på en middag datum och avsluta din måltid med efterrätt och lite provocerande från rosa elektriska pappa (jag rekommenderar inställning 2) för att få dig redo för the real thing när du kommer hem. Bara vara medveten om att du kanske inte att kunna göra det. Det är ingen skam i att tiggeri din partner att dra över i en tom parkeringsplats och service på din mussla innan Tuppen gör det för dig.

Eller bara har din egen När Harry Mötte Sally nu direkt i din favorit fiket. Eller producera institutionen.

Och för oss single ladies, när ingen finns att knäcka våra kulor, det är skönt att veta att vi inte behöver en kuk i vår doodle att crow.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar