Låt Detta Viral Graviditet Berättelse Vara Ett Varnande Exempel: Följ Upp Med Din Vasectomies, Människor

Vasektomi misslyckas med: pappa av tre överraskningar fru med graviditet meddelande

Nu vet vi alla att-piller, i någon form, är inte 100 procent effektiv. Men en vasektomi, om det görs rätt och följt upp, kan vara en ganska fool proof sätt att inte fortplanta sig. Det är vad en pappa i Georgien har glömt att göra. Tim Brummel inte följa upp med kliniken om sin vasektomi och nu har han och hans fru, Rachel, oväntat väntar sitt fjärde barn. Men don ' t cry for me, Argentina. Paret är inte galen, tydligen. De är glada.

Tim sa att hans fru Rachel var riktigt trött och började "som visar tecken på graviditet." En kille som kan plocka upp på graviditet tecken måste vara någon jävla typ av unicorn. Allvarligt, min man inte skulle märka om jag slogs upp med en jävla T-Rex just nu. Han skulle inte märka om jag var mer trött än vanligt, jag är alltid klagar över är mer trött än vanligt . Och om min tid var lite sent – BAH! Inga bekymmer, vi skulle krita det upp till pre-peri-menopaus eller något (om det är ännu en sak).

Så Tim märker att hans fru agerar gravid och beslutar att han kommer att ta reda på om hon är gravid före hon gör. Hur frågar du? Bära med mig folk. Tim berättade MÄNNISKOR "Jag stängde av toalett vatten mitt i natten och spolas så det fanns inget vatten i den." Vi är fortfarande med ya Tim. Han fortsatte, "Och testet kom tillbaka positivt." Han dokumenterade hela överraskning system, hur han drog av den och hans frus reaktion, i detta viral video på YouTube.

Det var inte bara pappa av tre inte arg om misstag avel igen, att han inte slam kliniken för snafu heller. Han trodde bara att de borde ha kallat att följa upp. Y eah dude, vi tycker du om att en . "Det är lite oprofessionellt att inte låta oss veta, men de [rutiner] är inte perfekt, så jag vill inte kritisera dem för att inte arbeta", sade Tim. Han är riktigt coolt om det hela. Sätt coolare än jag skulle vara. Men OMG, jag talar till dig – människor som-inte-vill-att-rasen, låt detta bli en läxa för dig. Om du vill ha viss tillförsikt på din vasektomi, följ upp, även om kliniken säger vi kommer att ringa dig . Hur många läkare ringa tillbaka när de säger att de kommer att? Ja, det är vad jag trodde.

Min man hade en vasektomi efter vårt andra barn och du bättre tror vi kallade att följa upp om hans spermier. För en, vi ville ha sex . Vi hade väntat och väntar och väntar för helvete. Men det var inget sätt i helvetet att jag hade sex utan att de ljusaste, grönaste, säkraste, go-ahead ljus från min mans läkare. Hell no. Nope. Jag var upp till mina öron i baby skit, blöja förändringar och spotta upp. Jag var mer rädd för att bli gravid, än jag var av eld.

När vi följde upp med kliniken månader efter det att förfarandet sjuksköterskorna sa till min man: "Du har tre döda simmare." Ja, fuckers var döda, men de var fortfarande är det . Att jag inte tar mina chanser. Vi väntade tills resultatet kom tillbaka med en stor fet NOLLA. Vilket återigen, krävs en annan uppföljning.

Observera att Tim inte förklara exakt hur han fick sin frus urinen ut wc-skål (som vi tack Tim för att skona oss för detaljer), men på riktigt – vem i helvete är fiske genom deras make / maka kissa? Nope. Um, nej. Fortfarande nope.

Även om detta är verkligen en bisarr historia och graviditet tillkännagivande, vi kunde inte vara gladare för den här familjen.

Deras barn är på grund av Mars 2017.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar