Dina Barn Kommer Att Vilja Ha Dessa Toy Story Skåpbilar

Vans och Disney-Pixar samarbeta på sötaste skor av alla tid

Vans och Disney-Pixar släppt några teaser bilder av ett nytt sko samarbete. Vi får eller inte får ha snabbt skannas för att se om de kommer också i vuxen storlekar, innan vi ens tittade på alla bilder.

De gör. Du vet — i det fall du vet någon som kan vara i sånt. Jag är inte ställa en Google alert så jag kan köpa ett par av dessa Woody höga toppar, det är DU. (Okej. Kanske jag är.)

"Vans visar Andy' s favorit leksaker över ett omfattande sortiment av vuxna och barn skor samt kläder och tillbehör till detta holiday season", Skåpbilar webbplats. Jag hoppas de har fått pm semesterperioden har kommit. Mina grannar har Julen lyser redan, inget skämt. Där är min Va– jag menar, mina barn' Vans?

Bild via Skåpbilar

Buzz, Woody, Skinka, Slinky, Rex, och Bo Peep är alla med på mönster.

Det finns även en Sid-inspirerade glida på med Rullen Bob, Ben, Rockmobile och Baby Face. Det finns också några söta tillbehör och kläder:

Vans har retat linjen på Twitter sedan September. Kommer det äntligen att finnas tillgänglig i butik och online den 7 oktober.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar