Vad Denna Mamma Vill ha Till alla Hjärtans Dag

Min man och jag har aldrig riktigt haft tid att vara romantisk. Även om det var hans lust, min man har jobbat hårt och ge för vår familj under hela hans vuxna liv. Jag kan inte kritisera honom för att falla tillbaka på min låg-underhåll tendenser och låta mig göra planer för vårt datum. Och när han har klivit upp det i eftertänksamhet institutionen på sistone, talar om en ny riskokare, stengods bakplåtar och ett kök remodel som gåvor inte exakt få mig att rodna.

Jag har för avsikt att klippa hans strumpor oavsett vad alla Hjärtans Dag gåvor som han ger mig, men låt oss vara verkligt: Detta momma kan använda några allvarliga välbefinnande. Så, om han skulle fråga vad jag vill ha denna alla Hjärtans Dag, detta är vad jag skulle säga.

Rosor. Full-på ett dussin röda rosor nedskräpning huset. Och av nedskräpning, jag menar göms snyggt i vaser. Sätt upp höga, så att ingen av barnen kan röra dem. Men överallt. Överallt högt upp.

Eller liljor. Eftersom de är min favorit.

Eller både . Nu pratar vi. Kom bara ihåg, högt upp. Ingen känsligt med ungarna.

En spa-dag där jag är bortskämd med massage och mani-pedi aka "mig tid". Och fettsugning. Och nya bröst. För mycket? Bara det spa dag skulle vara bra. Men jag får gel naglar, och du kan inte stoppa mig.

Ta mig till fin restaurang som du har hört om. Visst, det är alltför dyr för en vanlig dag-natt, men det är alla Hjärtans Dag. Sweep me off my feet med mitt val av förrätt och två fruktiga drycker i stället för den vanliga ekonomiska vatten.

Choklad. Om du kunde göra det super awesome fantasi slag med ganska mycket noll kalorier, det skulle vara bra. Att de inte har något liknande? Sedan ska jag ta kalorier, och kan du köpa mig några större kläder medan du är på det. Om du inte kan uppfinna en noll-kalori men ändå-fantastiska-provsmakning av choklad. Jag ska vänta.

Smycken. Ingenting granna eller uber snygga. Något nytt som inte har förlorat sin glans på grund av år av bärs runt barns kroppsliga vätskor och smutsig disk skulle vara perfekt.

Underkläder. Köpa mig något som hetsar upp dig. Ge mig något som du inte kan vänta med att se mig i bara så att du omedelbart kan riva av mig. Låt oss riva några hål i satin och spets snarare än slitna bomull och denim.

Mind-blowing sex. Köpa oss en leksak eller två. Hitta ett roligt spel. Alltid velat använda ett par handbojor på mig? Låt oss göra det! Vi har en ursäkt—det är alla Hjärtans Dag. Även om verkligheten är att vi inte behöver en ursäkt för att prova något nytt, ibland extra knuff hjälper, amirite?

Kliché? Kanske. Okej, fine, definitivt. Men vet du vad? Det finns en anledning till detta är stereotypa alla Hjärtans Dag-gåva idéer.

Som en kvinna som har en mamma sedan innan hon kunde lagligt att dricka, jag har missat på att bli friade, romanced, druckit, ätit och hjärtligt hade lystnad efter. Jag skulle inte byta mitt liv som mamma eller fru för något av det, men om jag kunde ha dem på samma gång?

Låt oss bara säga, Fars Dag är inte alltför långt runt hörnet, och "biff och BJs" låter precis som en kliché.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar