Vaccinationer: Det är Inte DITT Val

Jag är allt för vaccinationer. Varenda en. Bring 'em on.

Ge vaccinationer till mina barn enligt schema och göra dem obligatoriska, snälla. Jag vill inte ha sjukdomar som utplånades genom noggrann forskning och hårt arbete för många människor är en del, att komma tillbaka, och komma tillbaka som epidemier. Människor dör av dessa sjukdomar. Ännu värre, barn som dör av dem. Teeny tiny barn, som är för ung för att vara sig själva vaccinerade, är beroende av andra människor för att göra rätt val i att vaccinera sina egna barn när tiden är rätt.

Att vaccinera eller inte vaccinera är INTE ett personligt val.

Ett personligt val påverkar inte hundratals, tusentals människor, hela samhällen. Gör ett val att inte vaccinera, eftersom du är rädd för autism, och säger att det är personligt och du är berättigad till detta val, är helt enkelt fel.

Amma eller inte amma är ett personligt val.

Vilken skola ditt barn går i är ett personligt val.

Man beslutar att höja ditt barns kön-fri är ett personligt val.

Hemundervisning är ett personligt val.

Som kyrkan/ synagogan/ templet/ moskén du delta i är ett personligt val.

Vaccination är INTE ett personligt val, och ska aldrig vara, någonsin.

Även om jag tror att vaccinationer är kopplade till autism (och det gör jag inte eftersom det INTE ÄR, det finns MASSOR av studier för att bevisa det), jag ska ta autism över döden varje dag. Jag ska ta den chansen med mina barn. Jag kan arbeta med autism. Jag kan förstå det, lära sig om det, förespråkare för mitt barn, och vi ska få igenom det. Jag kan åtminstone hålla mitt barn, se honom växa upp och navigera genom alla dessa milstolpar varje barn som föds har rätt att navigera. (Innan någon säger, du säger att bara för att du inte vet vad det är som att ha ett barn med autism – håll på just det. Jag har ett barn, som även om de tekniskt sett inte diagnostiseras som på spectrum, har en uppsättning av utmaningar och problem som vi arbetar med just nu. Så jag förstår vad särskilda behov finns.)

Du inte får bestämma det åt mig. Men när du säger, jag väljer att inte vaccinera, och det är min rätt! – du bestämmer sig för mig och tusentals andra föräldrar och deras barn. Du utsätter dina barn och mina sjukdomar som det bör inte längre vara här. Du utsätter äldre människor och ja, även vuxna vars barndom vaccinationer har försvagats (och ja, du kan få boosters, gå och hämta dem nu), att dessa sjukdomar. Du tar bort barn, föräldrar, mor-och farföräldrar bort från sina familjer. Att är din personliga val? Nej, det är det inte.

Har du sett en fem veckor gammal i ICU på grund av kikhosta? Har du sett dem ansluten till maskiner och droppar, som kämpar för att leva? De skulle inte ens vara det om deras syskon hade blivit vaccinerade, och inte fört den vidare till sina oskyldig liten bror eller syster (och detta är en sann historia berättad för mig av en läkare vän som bor i Holland).

Kikhosta (kikhosta) kan döda. Om du överlever det, det kan skada dina lungor, och ge dig långsiktiga hälsoproblem. Människor som används för att dö från små hudutslag. Det är allvarliga och verkliga konsekvenser till din "personliga val", på andra människor. Har vi inte tillräckligt jäkla sjukdomar i världen, Gud vet, om vi kan hitta vaccinationer för, vi kommer alla att köa upp för att få dem? Cancer, HIV, olika sjukdomar i andningsorganen, Ebola och vem vet vad mer som kommer att slå oss ner.

Så snälla, innan du bestämmer dig för att göra detta till ett "personligt val," få educated om vaccinationer. Por över all den information som är tillgänglig och inte bli blindsided av rädsla mongers. Kom ihåg att vad du än väljer att göra eller inte gör påverkar fler än bara dig och ditt barn.

ADVERT

Lägg till din kommentar