Är Det Verkligen En Semester Om Barnen Är Med Dig?

Jag skulle vilja säga att det verkade som en bra idé då, men jag skulle ljuga.

Jag har gått på semester med mina barn innan. (Ja, med min ensamstående barn. Den andra är helt nya.) Och medan de har varit kul, de vet inte exakt kvalificera sig som semester . Semester är tänkt att handla om avkoppling och laddning, och läsa, och kanske få lite extra vila. Semester med barn är en annan sak.

Den här gången var jag med min 5-åriga och min 3 månader gamla. Onödigt att säga, jag var inte förutse mycket i vägen för avkoppling.

Så, nej, det verkar inte som en bra idé—inte på den tiden, inte efter den gången, och säkert inte under den gången. Vi hade lite kul. Jag kan inte låtsas att vi inte gjorde det. Semester med dina barn är inte direkt en semester, men det är inte att sitta på ett skåp betonar om tidsfrister heller. Så låt oss börja med de goda saker!

Chockerande, planet var inte ett problem. Barnet sov hela tiden, han ville inte ådra sig någon vrede från främlingar på planet, och att han inte skriker nonstop. Den 5-åriga gjorde OK på plan också, mest för att titta på filmer och ber om mer snacks. Det var en kort-ish flygning (cirka fyra timmar), och vi överlevde. Våra boende var perfekt. Hotellet var på stranden och hade två lättillgängliga pooler, tillsammans med en lättillgänglig bar vid poolen!—vilket gjorde att behovet av att släpa alla våra redskap överallt mycket enklare. Vädret var bra, maten var bra, det fanns massor av familjer, och folket var trevliga.

Och nu till de dåliga grejer. Jag hoppas du har ett par timmar...

Planet ride gick ganska bra, om man inte räknar det faktum att barnet skit över allt och jag var tvungen att ändra ett skrovmål på 35 000 fot. Den 5-åriga tittade på filmer men också vägrade att stanna på sin plats, och dem som snacks han bad för blev antingen inte är tillgänglig, icke-existerande, eller kostar $10.

Hotellet var bra att min 5-åring ville inte lämna det. Han har spenderat mer än hälften av vår vistelse tittar på Svampbob filmen hade de i lobbyn, och jag fick bo där med honom på grund av någon anledning 5-åringar inte får vara ensamma. Barnet överlevde stranden och inte bli uttorkad eller kontrakt någon solbränna, men det är bara för att vi tog en liten lägenhet för honom att bo i och skydda honom från solen, och Pappa transporteras runt omkring 14 påsar av solskyddsmedel och dum Gilligan hattar för att skydda sin kupol. Jag förlorade 10 kilo att släpa grejer till stranden varje dag, så jag antar att det är ett plus?

En av mina primära mål på semester är att sova i. Det finns ingen buss att gå min son, ingen chef att slå till kontoret, ingen anledning att komma ur sängen innan 9. Men anser att det faktum att barnets sömn indragen på grund av att vara på en främmande plats och så var han uppe ett par timmar varje natt, och min 5-åriga oförklarligt vaknade vid 5:30 varje morgon, döende för att se vad som hände sedan i Svampbob filmen han hade redan sett 15 gånger. Extra sömn var inte i korten.

Som är typiskt med de flesta semesterorter, maten var dyr, vilket skulle vara bra om min son inte vägra att äta allt vi köpte honom. Drycker var dyrt, vilket var bra, trots att vi blåste hela vår budget på att drunkna vår frustration över att ha tagit två barn till en ö. Souvenir-och var dyra, vilket skulle vara bra om min son inte förlora och/eller bryta varenda en vi köpte honom. Barnvakter är dyra, vilket skulle vara bra om våra barn inte var så irriterande.

I slutet av veckan, vi hade tillbringat en hel del pengar för att få en tid bort från vardagen och göra lite roliga minnen med våra barn. Vi lyckades båda dessa saker, trots att ett av våra barn är för unga för att minnas något och den andra mest bara minns varje rad av dialog från att Svampbob film.

Semester är roligt. Med barn är roligt (jag vet, jag vet—bara gå med det). Men semester med barn är en utmaning. Det har sina stunder, och trots de olägenheter, det är (antagligen) i slutändan värt det. Men det är inte som det brukade vara. Naturligtvis, när du blir förälder, ingenting någonsin är—till det bättre eller sämre.

På semester, det är oftast värre .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar