Med Hjälp Av Magnetisk Färg

Jag kan räkna antalet gånger på en hand som mina barn har faktiskt spelat i rummet vi gjort deras lekrum två och ett halvt år sedan, när vi flyttade in i detta hus. I ett försök att öka mitt eget personliga utrymme, jag ägnat förra helgen för att göra rummet en plats som de faktiskt vill ha att spendera tid i, snarare än att sitta en tum från vart jag än råkar vara.

Jag ville göra något intressant på den stora väggen, och eftersom vi inte har några magnetiska ytor i huset, jag trodde att det skulle vara roligt att göra en hel sak som en gigantisk magnet. Barnen kan hänga upp sina bilder, istället för att hitta dem i papperskorgen, och vi skulle ha en plats att smälla upp julkort. En rulle, en svart magnetisk färg och jag skulle bli gyllene. Tio poäng för mamma!

Tyvärr, det var mer som sju burkar med färg och min mentala hälsa. Rutan hävdar att det kommer att ta tre lager, men det är skitsnack — ingenting fast på väggen efter tre strykningar. Sex rockar senare, magneter slutligen fastnar på väggen och det är ganska coolt, men OMG, den process som nästan dödade mig.

Den goda nyheten är att barnen gör, verkligen vill spela i deras lekrum nu. De dåliga? De är stöka min jävla mästerverk. Men satsningen var värt det. Vad är en helg med målning i gengäld för det vackra ljudet av barn som leker glatt... på distans? Litet pris att betala.

Om du vill prova att använda magnetisk färg själv, här är ett par saker jag lärt mig den hårda vägen...

• Du har att röra den som galen . På allvar – vara beredd för en större biceps träning.

• Använd handskar om du vill semi-permanent svart naglar.

• Använda alltför stora släpp torkdukar. Denna färg droppar så jäkla mycket.

• Du behöver thinner för att ta bort stänk, eftersom det stänker gillar du skulle inte tro.

• Det stinker. Öppna ett fönster och spränga en fläkt.

• Köpa extra. Du kommer att behöva så mycket mer än du tror att du gör. Ju mer du målar, desto starkare blir det.

Eller bara köpa en stor magnet styrelsen. Ja, det skulle fungera också.

(Men, då du inte skulle ha rätt att skrika "jag tillbringade hela helgen med att måla den här jävla rummet. Du bättre att gå och leka i det, för helvete!")

ADVERT

Lägg till din kommentar