Nu Kan du Köpa En Rasket Precis Som Den Du Hade I 8: e Klass

Caboodles är tillbaka och de är precis lika söta som du kommer ihåg

Om du växte upp på 90-talet, chanserna är utmärkta att du ägde en Rasket eller två. Eller fyra *höjer handen långsamt.* Hur annars skulle man organisera din zillion hårsnoddar och tre dussin Lip Smackers tillsammans med din Tio-O-Sex Deep Pore Cleanser? Du kanske inte har haft förutseende nog att hänga på denna fantastiska organisatoriskt verktyg senaste 15 års ålder, men frukta inte — de är tillbaka.

Och de kommer i underbara färger du älskade tillbaka när Clarissa förklarade det hela.

Denna roliga lilla flashback kommer till oss av genier på Urban Outfitters som måste har insett att Rasket generation var alla vuxit upp och saknade våra favorit pastell smink-och lagringssystem. Eftersom vad som kvinna i hennes 30s eller 40s inte kom ihåg fyllning denna sak till gälarna med alla typer av glittrande ögonskugga, coolt hår gör-pappor och skimrande läppglans?

Bild via Urban Outfitters

Produkt beskrivning lyder: "Liten förvaringsväska med swing-out fack och en ingår spegel, perfekt för att sätta på en full face on-the-go, som gjorts i vintage-inspirerade färger som en hyllning till den ursprungliga Caboodles av 80-talet och 90-talet."

Bild via Urban Outfitters

OK, försöker att inte ta av mig mina örhängen, hand min BFF min plånbok, och gör dig redo för att kasta ner över något från min barndom som kallas vintage, men så länge som jag kan ha ett hav av skum grön och perfekt persika-färgade Rasket för att fylla med alla mina skönhet godsaker, jag antar att jag kan svälja det.

Bild via Urban Outfitters

Det har även den ursprungliga färgglada logotypen, och my preteen hjärta är bokstavligen pitter-smattrande just nu.

Bild via Urban Outfitters

Jag köpte faktiskt en rip-off Rasket för min 10-åriga dotter i Julklapp förra året och hon hade inte ens komma i närheten av att förstå hur underbart det är och allt roligt som hon kunde ha med det. Det är som sitter på hennes byrå med någonting i det, bara tigger om för mig att fylla det med min senaste Sephora inköp, men aldrig emot henne falsk en.

Nu kan jag ha den riktiga versionen, som det är 1994 igen.

Bild via Urban Outfitters

Den bästa delen? De är endast $10, så din vuxna budget kan nog ha råd med en i varje färg. Jag kan inte tänka mig en bättre plats att lagra mina Räddad av gonggongen läppstift trio och Nickelodeon eye shadow palette . Gärna återgång shopping, mammor!

ADVERT

Lägg till din kommentar