10 Oigenkännliga Post-Baby Kroppsdelar

Med tre barn har gjort ett nummer på min kropp och mitt liv. Från den stora elefanten som brukade vara min vagina till åderbråck som ständigt blir fastnat på soffbordet, det finns otaliga delar av mig själv som jag inte längre känner igen. Här är topp 10:

1. Min Elefant

Du kan kalla din vagina, men jag gjorde misstaget att ta en handspegel ner det för vissa post-förlossning prospektering, och allt jag såg var en jätte, trött elefant som tittar tillbaka på mig. Ibland har jag mardrömmar om att han försöker äta upp mig. På måndagar, jag kan höra honom sucka av utmattning.

2. Mina Ben

Vad jag använde för att behandla ben är nu bergiga vägen kartor som alla verkar peka på ett vårdhem. Jag haffa mina åderbråck på soffbordet flera gånger om dagen. Och inte ens få mig igång på sexighet som utstrålar från min komprimering slang.

3. Mitt Liv Efter 10 P. M.

Jag brukade göra mina första skott på 10 p.m. Nu känner jag att jag har varit skott på 10 p.m. Går i säng innan midnatt används för att göra mig nervös att jag gått miste om något. Nu ska jag börja rycka om jag inte är i säng med 11 p.m., eftersom jag vet att någon kommer att vakna upp mig vid midnatt, 1, 2, 3, 4 och 5 på morgonen

4. Min Mage

Jag vet faktiskt inte varför det kallas en muffin top. Muffins är läckra och får mig att le. Men degen till en boll som fortsätter att stiga över toppen av mina byxor är den inte läcker. Det gör mig inte att le. Men det inte hålla mig från att kunna titta ner och se min åderbråck, så jag antar att det är en bra sak.

5. Min Resa

Ett ord: minibuss. Eller är det två ord? Innan barn, jag skulle ha haft tid till att se ut som skit, och jag skulle ha brytt sig om att få det rätt.

6. Min Torra-Skrumpna Morötter

AKA, mina bröst. Efter tre år av amning, fick jag så duktig att jag kan svänga bakom mitt huvud och låta den gå runt minibuss för alla som behövde ett mellanmål. Jag frågade bara till att det skickas tillbaka innan någon kom ut ur bilen. (Jag har vissa standarder.) Nu är att min amning dagar är över, mina bröst har ersatts av torkade ut, skrumpen-up baby morötter.

7. Mitt Högra Öga

Är jag den enda personen på jorden att ha ena ögat blir större än den andra efter förlossningen? Jag har WebMD skulle den här frågan otaliga gånger, men det verkar inte finnas någon känd sjukdom att diagnostisera mig själv med. Allt jag vet är att mitt ansikte brukade vara något symmetriska. Efter barn Nr 3? Tja, jag vill inte skryta, men jag har blivit inbjuden att vara wild-eyed freak på cirkus.

8. Mina Kläder

Jag var aldrig alla att sätta-ihop-i första hand, men jag gjorde som används för att lämna huset varje morgon för att gå till ett ställe som heter arbete . Jag hade höga klackar och byxor andra än slitna jeans och svettningar. Nu ska jag bara be att ingen nära mig dör för att jag skulle ha helt ingenting att bära till en begravning.

9. Min Perineum

Jag visste inte ens att jag hade en perineum tills det förstördes av tre vaginala förlossningar. Och tydligen har jag en kort perineum vilket innebär att jag slet från hål till hål under varje förlossning, vilket resulterar i en gigantisk vasshole. Och jätte vassholes att producera en massa sharts — lita på mig .

10. Mitt Bajs

Jag brukade vara på en mycket styv tidtabell — 10 på morgonen varenda morgon — bara efter min andra kopp kaffe och precis innan min snacks på morgonen. Post-barn, är denna typ av stela schema är skrattretande. Och tydligen min jätte vasshole bara känns som att jobba när jag är ute i allmänheten alla tre barnen .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar