Twitter Tråd Dråpligt Bevisar Att Alla Har En High School 'Förlorare' Historia

High school förlorare berättelser kommer att få dig att skratta och gråta

Medan de flesta människor känner att de haft en tuff tid i high school, det är inte förrän vi blir äldre för att vi inser alla känt så någon gång. Twitter-användare som delat sina high school "förlorare" berättelser i en fantastisk tråd och de fungerar som en bra påminnelse om att vi inte är ensamma i vår hälta.

Den virala tråden var igång när Buzzfeed är Biträdande Chef för Breaking News David Mack twittrade om sin egen high school erfarenhet.

"Hur stora förlorare var jag i skolan? Jag fick inte valt att vara på skoltidningen utskottet, men jag bara vände upp varje vecka i alla fall och så småningom, efter flera månader, läraren tyckte synd om mig och satte mig på personal, säger han delade med sig av.

Som en före detta high school journalist och redaktör som gick vidare till att arbeta för tidningar, den här historien är mindre pinsamt för mig och mer av en förklaring till hur Mack blev journalist. Men hans fråga fungerat med en massa människor. Och han delade med några andra lustiga "förlorare" ögonblick från sin tid i skolan.

Detta påminde mig om alla gånger jag gråtit i skolan, och man var där en hel del en av dessa. Det var på den tiden jag spelade Maria i skolan spela, och min slöja föll över mitt ansikte under en delen. Hela skolan skrattade, så jag snyftade hejdlöst.

Mack bett andra att lägga till sin egen high-school förlorare stunder också.

Och pojke gjorde de.

Fan, mammor kan vara så brutal.

Kan vi fortfarande kalla det vinnande om ingen annan kommer in? Det är definitivt inte förlora.

En spirande relation med vetenskap kallas briljera på STAMMEN nuförtiden.

https://twitter.com/jetpack/status/985960111188226048

Mina föräldrar gjorde detta till mig i högstadiet, gymnasiet och även på mitt första jobb.

Som, ja, motion är bra för oss, men PE var den klass vi alla försökt att undvika. Det var ett minfält av pinsamma stunder.

Verkligen, berättelser från gym class är oändliga.

Snacka om ett roligt sätt att stanna hydratiserade.

https://twitter.com/jetpack/status/985990325662507008

Tack för inget, pappa.

Detta är busig töntig.

Mamma, FTW.

https://twitter.com/jetpack/status/986054632039383040

Hej, nu bibliotekarier göra bra vänner. Vi slår vad om att Mike aldrig haft problem att hitta rätt referens.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar