22 Roliga Tweets Om Åldrande Som Är Smärtsamt Verkliga

Jag vill inte vara den där bruden i hennes mitten av 30-årsåldern som klagar på att man blir äldre, för när jag hör ungar i deras mitten av 20-talet klagar över att bli gammal, det gör att jag vill bränna allt på marken. Så, jag kan bara anta att någon äldre än mig skulle vara kollektivt rullande sin ögon.

Men jag blir äldre och det är vissa tecken du åldrande som inte kan ignoreras . För en, jag har problem med att läsa min dator skärm, så jag kan bara anta att min syn håller på att försämras, när jag skriver detta. Jag vaknar nästan varje dag med en annan del av mig som värker av ingen särskild anledning. Jag har också slumpmässiga delar av mig som sag som aldrig används sag innan. Min kropp är i stort sett redan faller sönder.

Lyckligtvis, de roliga människor på Twitter förstår och är här för att hjälpa oss att skratta om åldrande tills vi gråter, och sedan skratta mer, sedan snyfta när vi kom ihåg att detta är den yngsta att vi någonsin kommer att vara det igen:

Vi kan inte bara rally som vi använde till:

Och vi lever i ett tillstånd av ständig konsumtion:

Vi påminns hela tiden om hur gamla vi är:

Speciellt i en ålder av sociala medier:

Och vi har noll tålamod för dumhet:

Faktum är att våra prioriteringar har förändrats:

Ja, ALLA våra prioriteringar:

Om vi hade det på vårt sätt, vi skulle sova så mycket som möjligt:

Och äta en hel del ost:

Vårt perspektiv har definitivt förändrats:

Vi oroa dig för saker som hudcancer:

I själva verket är våra hjärnor bara fungerar på ett annat sätt nu:

Vilket är särskilt roligt när man har ångest:

Medan resten av vår kropp långsamt misslyckas med oss:

Men för att vara rättvis, vi är inte alltid bra för våra kroppar antingen:

Och vi tenderar att glömma att vi blir äldre tills vi är smärtsamt påmind:

Ibland har vi minnas den gamla goda tiden:

Eller som när vi brukade vara cool:

Men vi har lärt oss mycket om livet:

Och har plockat upp en del visdom längs vägen:

Vi har lärt oss att återfå vår tid:

Oavsett hur mycket tid vi behöver:

Medan min kropp långsamt kapitulerar till kraften av gravitationen, och min syn blir sämre och mina leder börjar värka för ingen anledning, jag vill minnas att jag är klokare än jag var för tio år sedan.

Jag kan ha förlorat min ämnesomsättning, men jag har också förlorat min tålamod när det gäller att sätta upp med giftiga människor i mitt liv. Jag kanske har mer rynkor, men jag har lärt mig att stå upp med mindre skitsnack. Så i slutändan, åldrande är pretty fucking awesome.

Förutom, Jag är äntligen åldrande i min salta-ass personlighet . Så få av min gräsmatta och låt mig lyssna till min NGN i fred.

ADVERT

Lägg till din kommentar