Upptäcker Min Mellan Dotter Dating Profil

Klicka på en bifogad fil i ett e-postmeddelande som jag trodde var från mitt försäkringsbolag ledde mig till en oroande upptäckt. Efter att ha insett mitt misstag och skicka ett panik sms: a till min man, jag bestämde mig för att använda min mellan dotter datorn tills maken skulle komma hem för att se till att mina var inte i enlighet virus attack. Logga in på senaste hennes kattunge skärmsläckare, jag tog en titt på hennes historia, och det göms mellan Pinterest sökningar för dans dräkter och skola-relaterade webbplatser var OKCupid.com.

Min 11-åriga dotter hade en profil på en dejtingsajt. Min baby som aldrig visat intresse för en pojke, som hade en profil på en dejtingsajt. Och männen svarar—vuxna män—en hel del av dem. Jag ägnade den närmaste timmen kamma igenom meddelanden och samtal mellan min lilla flicka och män med namn som "TooHotTooHandle" och "Man4U." Män som var "bara letar efter någon att ta hand om", som tydligen är dating hemsida kod för "skicka mig naken bilder på dig själv." Jag kände mig sjuk, jag kunde inte andas, men mest av allt kände jag mig ledsen—tråkigt att min baby, som hade alltid haft problem med att om barn i sin egen ålder, hade varit så desperat för samtal som hon hade förvandlats till en dating hemsida för företaget.

Hennes samtal var inte sexuellt, de var ensamma. Hon talade om att hennes falska barn, hennes hobbies, och var verkligen letar efter någon att bara prata. Hon skötte hon ligger med en litania av ursäkter, vägrar att skicka bilder eftersom hon var blyg och alltid ha en anledning för att inte träffas personligen. Jag kunde se män som snabbt förlorar intresset. De uppenbarligen inte var där för att diskutera den senaste episoden av Läkare Som eller hur man får en gråtande barn att sova, och det verkade som att ingen egentligen var "bara letar efter någon att ta hand om."

Hennes konto hade varit tyst i ett par veckor, men jag snabbt meddelad män som fortfarande frågar om henne, förklarade att hon var en ung flicka, och bad om ursäkt för hennes svek. Några svarade snabbt tillbaka en ursäkt med påminnelser om att de aldrig hade varit olämpligt och en omedelbart bort sitt konto. Hon var i skolan och inte ha henne webbplats lösenord som jag inte kunde ta bort hennes konto. Jag bröt nyheten att hennes pappa, och vi har utarbetat en handlingsplan för straff och återinförande av föräldrakontroll över hennes internet.

Efter skolan satte vi oss ner med henne för att prata om vad vi hade lärt sig. Hon förklarade att hon var ensam och letar efter någon att prata med. Vi pratade om hur farligt och oansvarigt att hennes handlingar. Vi diskuterade hennes straff och en handlingsplan för att få henne mer delaktiga med barn sin egen ålder. Och även om jag önskade mig inte, jag grät en hel del. Medan vi talade jag höll min nyfödda dotter och tanken på att behöva berätta för henne hur mycket hennes stora syster var i stället för henne att faktiskt få växa upp med henne gjorde min hals nära. På den tiden var det en aktiv Amber Alert för att en tonåring mötte upp med en man hon träffat på nätet och hade försvann. Verkligheten om hur vi skulle kunna ha varit att familjen satt i, och jag var tvungen att lämna rummet.

Senare på kvällen efter att hon blev nerbäddad i sängen, jag åt min dotter profil för att radera sitt konto. Nästan omedelbart, det var en ping visar ett meddelande. Jag öppnade det förutsatt att det var en annan man be om ursäkt för att prata med min lilla flicka—jag hade fel. "Hej, är det du? Jag hoppas att du inte hamnar i trubbel." För tredje gången den dagen, jag kände mig som om jag inte kunde andas. För veckor som min dotter hade varit att prata med vuxna män, efter att ha lurat dem alla, alla utom en. Den här killen, att han hade talat för att ett barn var att försöka att fortsätta samtalet. Han hade pratat med henne mer än någon annan. Han hade försökt gång på gång att få hennes telefonnummer, adress, bilder, efternamn, och han hade gjort det, eftersom alla tillsammans han insåg att han inte talade för att en ensamstående mamma till två barn, men att en liten flicka med tvivelaktiga självkänsla.

Jag låter honom ha det. Jag lossade alla mina känslor i ett svar till honom som beskrivs i detalj vad jag skulle göra till sina reproduktiva organ om han någonsin försökt ta kontakt med min dotter igen. Jag berättade för honom vad äckligt dålig ursäkt för en man han var som han visste att han bara kunde hitta beundran från en ung flicka, att även ett barn hade varit så imponerad med hans bild och personlighet som hon hade inte med tanke på att hans upprepade förfrågningar för mer information. Jag slog "svar" och sedan snabbt bort kontot. Jag var utmattad och emotionellt och hade inget intresse av att komma in i en konversation med en pedofil.

Vi är nu åtta månader bort från den här händelsen och även om hon långsamt tjänat tillbaka henne elektronisk privilegier, det är med en mer begränsad frihet . Hennes dator har nya föräldrakontroll och jag får en veckorapport av hennes sökningar. Jag vet att jag inte kan hålla ett öga på henne för evigt, så vi diskutera konsekvenser, nyheter, lämpliga relationer, och allt annat som förhoppningsvis kommer att blixt genom hennes sinne innan hon sätter sig i bilen eller går på dagen eller träffar in på sitt tangentbord. Jag vill inte att hon ska leva i rädsla, jag vill bara att hon ska leva.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar