Re-Post Är En B*tch

Varje gång jag börja packa för en resa bort från mina barn, bekymmer börja.

De är inte den vanliga frågor om planet kraschar och förlorat bagage, eller att fånga influensa i en främmande stad. Det är kunskapen om vad som väntar mig när jag kommer tillbaka. (Spoiler alert! Det är en sunkig hus som doftar av fötter, stekt kyckling, och fisar.)

Jag behöver få tag i mig, eller hur? Jag ska vara glad att ha möjlighet att fly på en liten morsan semester ja? Jag vet, Jag vet. Och tro mig, medan jag är borta från huset och barnen och mitt ansvar, jag tar full fördel av den tid ensam. Jag är ett utmärkt komplement till alla flickor resan, eftersom varje gång jag tänker på vad som kommer att vänta på mig när jag går hem, jag beställa en cocktail.

Jag spenderar dagarna fram till min avresa i en frenesi, städa huset och göra listor: "det Här är vem du ska kontakta om hans utslag flammar upp igen! Här är telefonnumret till vårt apotek! Glöm inte att sätta som grädde på hennes högra armbåge!" Och slätst skåpen och fylla kylskåpet med färdigförpackade livsmedel som innebär absolut noll tanke och kan ätas tanklöst för flera dagar i rad utan att orsaka mag nöd, eftersom jag tror att vi alla vet att oavsett vad de äter medan jag är borta kommer, på ett eller annat sätt, blir mitt problem när jag återvänder hem.

Jag flytta lådor med russin och andra super livsmedel till framsidan av skåpet där små händer kan nå dem och etikett dryckeskärl med lämpliga namn. Jag lämnar listor. Jag köper äpplen. Ingen kommer att äta dem, men jag kan åtminstone lämna staden för att veta att jag försökt. Så varför gör jag inte bust my ass att göra sånt här, när jag vet att i samma stund som jag går ut genom dörren det kommer alla till skit? Det är bara en illusion, och mycket som min beslutsamhet att övertala min familj att njuta av grönkål, det är inget annat än meningslöst.

Jag gör alla dessa saker i ett försök att göra det enklare för mig själv i flera dagar nu, eftersom jag vet att i samma stund som jag lämnar, min man kommer att fortsätta till rymden framför en gammal Jackie Chan film som barnen slog varandra med våra snygga fjäder kuddar. Jag kan tänka mig att de har en Yoo-hoo poppin', äggröra marken i kuddar, otroligt rolig tid utan mig hem, och jag är ganska säker på att det innebär en hel del brottning och kasta av saker som aldrig borde kastas...som alla andra.

Harmoni Hobbs

Som jag njuta av en utekväll med vänner, jag försöker att inte tänka på hur den matta jag bara dammsugas kommer att vara full med Guldfisk-kex. När jag för en sangria med lunch, jag tvinga mig inte att undra på om barnen kommer ihåg att borsta tänderna, och hur hög tvättservice måste vara staplade med nu, eftersom det inte är mitt problem. Ännu .

Och strumpor — åh, strumpor. De kommer att vara så. knullade. upp. Mina strumpor kommer att vara i min mans låda, min dotters strumpor kommer att vara i min låda, och många par kommer att saknas helt, eftersom strumpa tvätt är tydligen riktigt, riktigt hårt ut, så hårt att vuxna män kan inte ens behärskar det.

Jag sover i när jag är borta från hemmet. Jag blir klar i fred. Ingen rör mina smink borstar utan tillstånd. Allting stannar precis där jag lämnade det, och helt ärligt, det är fantastiskt. Men jag börjar sakna min familj när jag är borta. Efter allt, jag är inte helt hjärtlös.

Min familj hälsar på mig i pyjamas — möjligen samma som de hade när jag lämnade tre dagar före — och alla av dem ser vilda, som de har sett lite skit . Allt är klibbigt. Saker som inte borde vara klibbig, som klädhängare, är märkligt lim. Precis när jag tror att jag har som ligger och torkade bort alla mystiska goo, jag ska gå ner i hallen och hitta mer.

Konstiga saker och ting kommer att vara under sängar — saker som inte hör, som spatlar. Jag hittar Cheerios damm under kuddar, pinnar smör i skåp, Barbie dockor i torktumlaren, och det kan vara en random unge eller två hängande runt som de tror att de bor här nu.

Re-post är EN TIK.

Hemligheten till att återvända, jag har bestämt mig, är att ha så kul som möjligt när jag är borta, så att när jag är på mina händer och knän söker efter min dotters förlorade lovey efter att jag har återvänt hem, jag kan fortfarande ringa upp min vän och säger med total ärlighet, "Det var värt det."

Omedelbart följt av: "När är vår nästa resa?!"

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar