7 Survival Tips När Man Reser Med Små Barn

Om du är en förälder har du förmodligen lärt sig att semestra med barn är verkligen inte en semester alls. Som någon som älskar att resa, jag var blindsided en gång ha barn med alla göra och inte göra på semestrar som en familj. Att resa är inte alltid lätt, och vissa resor kan du hitta mer problem än de är värda. Jag medger att jag i tidigare utflykter jag har gjort allvarliga rookie-misstag som kostar min familj är tillfälligt förstånd, men varje resa har varit en annan lärdom. Jag är inte expert, men det har varit mindre tårar och roligare infunderas i vår senaste semester.

I stället för sommarlov när familjer tenderar att gå på deras stora äventyr, jag har sammanställt en lista av överlevnads tips när man reser med små barn. Du kan tacka mig senare.

1. Det handlar inte om dig – det är om dem: När du inser detta, kommer du att njuta mycket mer. Barn förstår inte begreppet avkoppling, och inte heller bryr sig om vit sand stränder och utsökt mat och vin.

2. Välj en destination som välkomnar och vänder sig till barn: Jag älskar Apps MiniTime och Trekaroo, de ger dig listor barnvänliga hotell, sevärdheter, restauranger och shopping i vilken destination som helst!

3. Sänk Dina Förväntningar: Förvänta dig det värsta, hoppas på det bästa. Många av oss att bygga upp dessa bländverk av vår semester, bara för att bli besviken när det verkliga livet kommer i vägen. Det kommer att vara förseningar, slagsmål, och hakar i dina planer. Acceptera det och förbered dig, det är allt du kan göra. När du ställer dina förväntningar låga, kommer allt annat att verka som en bonus!

4. Planera Resor Gånger Under Tupplur Gånger: Om du har en tre-timmars flygning, försök att planera det när dina små vanligtvis tupplur. Vid första spänningen kommer att ta över, men när de känner vibrationer av plan – det är ljus ut. När ditt barn sover, det är då din semester verkligen börjar! Gå vidare och ha ett glas vin eller dyk in i din bok eftersom denna fred kommer inte att räcka.

5. Håll Dig Borta Från Socker: Vet inte, jag upprepar, inte ge ditt barn något godis, juice, choklad, etc., under en resa gånger. Du kanske tror att detta är en no-brainer, men du skulle bli förvånad. En gång på en flygning med mitt barn, flygvärdinnan gav min son en bit choklad godis för att försöka hindra honom från att skrika, "Wakey, Wakey" till alla de sovande passagerare runt omkring oss. I teorin kan det ha varit en bra idé, men jag hade fortfarande två timmar för att tämja vilda djur i honom innan vi landade. Jag ropade på denna flygning och tur att jag hade veteran föräldrar runt om mig och tröstar mig. Jag svor att aldrig flyga med honom ensam igen, och det har jag inte.

6. Packa Tunga: Detta främst hänförlig till leksaker och underhållning. Unga barn har uppmärksamhet span på en guldfisk. Något glänsande i deras siktlinje kommer att skicka dem igång. Ta en hel resväska för leksaker, extra batterier, laddare och målarböcker för barn, verkligen något som passar. Var inte en idiot som glömmer att ladda iPad innan du sätter dig på ett plan också – som jag. Ladda ner en massa kid vänliga Appar som inte kräver Internet i fall ditt flyg eller bil inte har Wi-Fi. Några av mina favoriter är: Moonfrye, KidsDoodle, PBS Barn, och Puzzingo.

7. Gör En Resväg: Skapa en tidsplan för händelser och håll dig till det. Barn är vanedjur, de gillar att följa tidtabeller och riktning. Fylla sina dagar med aktiviteter så på natten de välkomnar sömnen. Mer sömn för dem, mer fred för dig. Lita på mig – en uttråkad unge är lika med en katastrof.

7. Få hjälp: Om möjligt, ta dig på din resa. Föräldrar, svärföräldrar, vänner och barnflickor att göra för stora barnvakter när du behöver en paus. Så mycket pengar som du spenderar på dessa semester, du förtjänar minst en kid-fri middag med din betydande andra.

Generellt, är det viktigaste du behöver komma ihåg är att låta dina barn få vara barn på semester. När du tillåter detta, det kan bara ta fram det inre barnet i dig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar