Att Resa Med Mina Barn Som Är Påfrestande Och Ansträngande. Men Det Är Därför Jag Gör Det Ändå.

Varje gång vi reser med våra sex barn, har jag i detta ögonblick av panik där jag frågar mig själv: Vad har vi gjort?! Vad tänkte vi? Varför har vi kommit till stranden/zoo/Farmor/Disney? Vi är aldrig reser igen.

Och ändå, som vi alltid gör.

Jag gör det för att det finns inget som att se min småbarn doppa tårna i havet för första gången.

Vid första, de gråter och vägrar att sätta sin fot ner eftersom den våta sanden känns så annorlunda. Men efter ett tag, de planterar sina stadiga fötter på vattnet och leende, eftersom de känner att de virvlande sand under fötterna och tillbaka ut till havet. De firsts — på stranden, i bergen, och allt däremellan — för att påminna mig om skönheten i världen som Jag kan se det igen genom mina barns ögon .

Jag gör det för att ljudet av deras skratt när de leker med sina kusiner är smittsamma.

Vi reser ofta för att se den utvidgade familjen. Mina barn och deras kusiner spendera timmar med att arbeta på att utveckla spel, dans rutiner, och craft-projekt. Jag ler när man hör dem alla dundrande skratt i det andra rummet, och jag påminde om att det finns inget bättre än att spendera tid med familjen, särskilt när det innebär att jag får komma ikapp med mina systrar medan barnen roar sig själva.

Jag gör det eftersom jag vet att det finns inget bättre sätt att lära mina barn om världen än genom att visa det för dem.

De vet att där Atlanten är för att de hoppade in i den kyliga Atlantic vatten medan besöka släktingar i New England. De vet skillnaden mellan en nickel och dime eftersom de räknade ut sina småpengar för att betala för sin souvenir-och armband på zoo. Deras lärande kommer till liv genom praktiska upplevelser och äventyr. Reser också lär dem att människor i olika städer och länder kan se ut, låta, eller göra saker annorlunda, men att mångfald är en del av vad som gör världen till en så vacker plats.

Jag gör det för att det påminner mig om hur livet var innan jag hade barn, när resor var enkelt och bekymmerslöst.

Resa innan barnen var stress-fri; jag skulle kasta lite kläder i en carry-on väska och bege dig ut genom dörren utan något tilltugg, lovies, eller sippy koppar. Dessa dagar, resa med mina sex små medel som jag tar bucketloads av dessa saker. Men, jag kan fortfarande se glimtar av min sorglösa, pre-barn reser dagar när vi reser, och som påminner mig om att jag är fortfarande samma person, även om jag har mycket mer bagage i dessa dagar.

Jag gör det eftersom jag får uppleva min favorit barndom platser igen.

Medan promenader ner på Main Street på Disney World med mina barn, jag minns den magiska kände jag när mina föräldrar tog mig dit. Med varje ställe jag har revisited, jag förundras över det faktum att Jag nu är det överordnade, och jag får se allt igen med mina egna barn. Det finns inget ganska vilja återuppleva magin från din egen barndom samtidigt ser barnens glädje när man gör samma saker för första gången.

Jag gör det för att det är befriande att steg bort från tvättstugan, att-göra-lista hemma, och att vara tillsammans.

Monotonin av dag-till-dag föräldraskap kan vara ansträngande. Jag reser för att fly det liksom vardagen för tvätt, disk, och den oändliga att göra-lista. När jag är iväg med min familj, jag känner mig inte drog bort att vårda alla dessa vardagliga uppgifter, och i stället njuter jag av att den tid tillsammans som en familj.

Jag gör det eftersom mina barn alltid komma ihåg det roliga vi har haft tillsammans.

På något sätt de ratta ut all stress av att resa, och de minns bara det roliga. När vi kommer hem, jag hör dem säga: "kom Ihåg att när vi gick till stranden förra sommaren, och Morsan låt oss äta glass till middag?" "Kom ihåg att du överraskade oss och berättade att vi var på väg till Disney?" Eller "kom Ihåg att tid på Grandma' s hus när vi alla färgade ägg tillsammans och hade en jätte påskägg jaga?" Jag kan inte alltid komma ihåg detaljerna, men de gör det.

Jag gör det för att även om det är svårt, det är värt det. Alltid.

Utan att misslyckas, jag har en stund på varje resa där jag frågan om det var värt det, men i slutet av resan, som jag alltid säger till mig själv: T hatt var värt det . Det var värt packning, tvätt, sömnlösa nätter, sena livsmedelsbutik går, långa bilturer, uppackning, etc. Och då ska jag tur att min man och säger: Så, vart bär det av härnäst?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar