Resa Med Barn Behöver inte Döda Dig

Du har två val när miniatyr människor ansluta sig till din familj: stanna hemma eller gå ut.

Stanna hemma verkar enklare, speciellt om du har någonsin varit part till en bajs nödsituation som du är på väg för att träffa vänner. De leveranser som enbart behövs för att förhindra potentiella katastrof är skäl nog att ge upp och nöja sig med en mer begränsade universum.

Men det behöver inte vara så. Du kan göra något med barnen i släptåg och leva för att berätta om det. Jag lovar. Jag har gjort det och du kan också. Lyssna inte på skräckhistorier om flygplan vredesutbrott. Lyssna på mig medan jag släppa in dig på the secret fördelar av att se världen med barn i släptåg.

Front-Of-The-Line-Pass: Kommer i Costa Rica med min 6 månader gamla, 3 år gammal, och man fastnade vi i slutet av tullen linje...tills barnet började att krångla till det. Costa Ricas regering anställda omedelbart tog oss åt sidan, förbi och över 100 människor, och sätta oss på den fronten. Perfekta.

Bromsar: Min man är den typen som vill vara sliten ut i slutet av en semester. Detta är hemskt och omoraliskt. Med barnen har hjälpt oss att träffas någonstans i mellan på resa aktivitet: Upptagen morgonen betyder det ledig eftermiddag. Inget av detta upp-at-dawn-faller-i-sängen-runt-midnatt grejer. Han kan ignorera mina böner för vila efter alltför många kvarter, men barnen helt enkelt inte gå vidare.

Det Dagliga Livet: Mina barn är mycket vänligare än jag och jag är inte mycket till chit-chat och kunde gå en vecka utan att tala till någon utanför vår familj, men mina små pojkar tycks inbjuda till samtal med främlingar (på ett bra sätt). Sitter i en park i Ajijic, Mexiko, så får jag se en helt annan sida av kulturen. Barnen leker tillsammans, även när de inte talar samma språk. Och varje mamma vill prata om sina barn. Mitt perspektiv växer när jag möter en annan mamma, och vi diskuterar bästa platser att äta, skolor, och andra vardagliga detaljer.

Get-Out-Of-Jail-Free-Card: Trött på en lam museum eller släkt middag? Skylla på barnen. Jag skulle inte råda att nypa dem för att få dem att gråta och påskynda din exit, men det är en solid strategi för att hålla i din bakficka. Barn i princip göra det så kan du bortse från de regler artigt samhälle bara lite mer.

Agerar Som Ett Barn: Alla historiska saker i Philadelphia är bra, men på ett besök med vår första son, vi stannade och tillbringade en perfekt timmar bredvid floden. Ingen brådska, ingen kontroll platser utanför en lista. Bara chillat i solen. Det är en av mina favorit minnen av vår resa och definitivt något vi aldrig skulle ha gjort med bara vuxna.

Framför allt, kom ihåg att övning ger färdighet. Jag har dragit mina barn runt om i världen då de var månader gamla, och de har förvandlats till stora lilla resenärer. Vi kan nu göra en 10-timmars sträcka i bil utan att bryta ut elektroniska apparater, men det är definitivt inte att hända över en natt. Så hoppa in, vara modig och utforska!

Det här inlägget publicerades först på Ravishly .

Också från Ravishly: Hur Att Välja Rätt Husdjur För Just Din Nivå Av Lathet 3 Böcker Som Hjälpte Mig Att Bli En Bättre Förälder 7 Saker De Allra Bästa Stepmothers Göra

ADVERT

Lägg till din kommentar