Innan Du Övergången Ditt Barn Från Spjälsäng Till Sängen, Beredd Att Svara på Dessa MYCKET Viktiga Frågor

Min son var 2 år gammal och gärna sover i sin spjälsäng när en välmenande vän bestämde sig för att förstöra mitt liv genom att föreslå att det var dags att övergången till en riktig säng. För att vara ärlig, det var inte på min radar att spjälsäng-sova hade ett utgångsdatum. Jag var ganska säker på att min son inte gå till college med det, men även om den gjorde det, det är väl det som är bättre än en sovsal sängen, rätt? Jag var inte orolig. Han gillade sin spjälsäng. Jag gillade hans spjälsäng.

Varför kraft den frågan?

När du är upptagen föräldraskap ett litet barn, den allra sista du vill göra är att registrera dig för en mer föräldraskap uppgift. Min dag redan består av potträning , handtvätt, tvångsmatning grönsaker och försöker att övertyga en unge som rengöring sin rumpa på en daglig basis är en bra sak. Varför lägga till kaos?

Tja, jag är en sucker för föräldraskap råd och min vän var så optimistisk, så det är precis vad jag gjorde. Amazon levererade en barn säng till vår dörr, och inom ett par dagar, Drift Stor Pojke Sängen var officiellt en go.

Jag var upphetsad. Jag var övertygad om att detta skulle vara lätt.

Jag var allt", spjälsängen är inte det viktiga. Denna säng kommer att bli awesome. Saker och ting kommer att vara bara bra !"

Spoiler alert: Saker som inte var bra.

Till skillnad från min skit vän som gav mig noll varning på baksidorna av en frigående läggdags, jag är här för att ge dig mamas en heads-up.

Innan du övergången dina barn ur deras säng kennel, vara beredd att ta itu med dessa mycket viktigt frågor. Frågor som förmodligen kommer att levereras till den sidan av kudden, i whiniest röst möjligt, alla timmar på natten. Frågor som:

Mamma, kan jag få en kopp vatten?

Min kopp vatten spillts. Kan jag få lite nya filtar?

Jag fick inte dricka herrens kalk och vatten. Kan jag ha en annan?

Den kopp vatten är varmt nu. Kan jag ha lite is?

Jag drack det, alla borta. Kan du hjälpa mig att gå potta?

Jag bara undrar, gör Rapunzel har en syster?

Gör Musse pigg har en mamma?

Varför inte, är hon död?

Vad händer när musen mammor dör?

Är du kommer du att dö?

Mamma, kan du sätta morötter i min lunch i morgon?

Nej! Jag gillar inte morötter. Kan jag ha apelsiner i min lunchlåda?

Hur gör ormar krama varandra?

Jag hör ett surr i mina fläkt. Är det bin?

Om bin sting mig, kommer jag att blöda?

Kan jag sova i din säng? Jag är rädd för bin. Jag vill inte blöda i min säng.

Gjorde min systers penis faller av?

Kan min penis faller av?

Kan jag kontrollera pappas penis för att se till att det inte faller av?

Kan jag ha en frukt som mellanmål?

Där är det toy doggy som Moster Sissy gav mig på min födelsedag förra året?

Är det morgon nu?

Är det morgon nu ?

Är det fortfarande inte morgon nu?

När det är morgon, måste jag gå till skolan?

Jag gillar inte skolan längre. Jag vill titta på en film.

Vad är din favorit film?

Är det bara för vuxna?

Kan jag titta på det?

Kan vi ha popcorn?

Jag åt popcorn förra året, och det gjorde min mage värker. Kan jag få lite medicin?

Jag åt medicin. Är det okej?

Skojar bara, Mamma, att jag inte äter någon medicin.

Vilken färg är vår soffa?

Kan jag få ut mina Legos? Jag ska vara tyst, jag lovar.

Kan jag spela Fruit Ninja?

Varför är din mage så stor, Mamma? Visste du äta en baby?

Hur gör spädbarn får i din mage? Visste du äta mig?

Jag saknar min hund. Kan vi ta in honom?

Den mörka är för mörk.

Min nattlampa är alltför ljusa.

Min kudde är för kladdiga.

Vad är dooooooosh? Jag hörde "douche" på TV.

Jag är din favorit kille i världen?

Vill du inte sova i samma säng som din favorit pojke i världen?

Det är en skrämmande mannen i mitt klädskåp, Mamma. Är det Gud?

Har Gud aldrig sover? Är han trött? Hans ögon brinner?

Kan jag sova som en fladdermus, upp och ner?

Mamma. Mamma. Mamma. Mamma.

Är Mamma ditt riktiga namn?

Och sist men inte minst:

Är det dags att komma ur sängen ännu?!

Detta är bara ett litet urval av de skäl som min son har fått ur sängen den här veckan. Om du har gjort det genom hela listan utan att dra ut ditt hår, hälla dig en drink, eller förlora din allt-älskande kulor, grattis.

Du är en hjälte hos mödrar, och du är officiellt klar för att övergången ditt barn från en spjälsäng till en säng.

Också, du är en mycket bättre person än mig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar