Ditt Barn Är Matlagning Falska Hantverksmässig Mat I En Toy Kök Som är Finare Än Din

Funderar på att köpa en spela kök för dina barn? Det kommer förmodligen att vara trevligare än din. Hoppas du är okej med det!

Spela kök har verkligen utvecklats och det har att göra-tror mat i det. Borta är de dagar av en falsk pizza och en liten kartong av mjölk: ditt barn är en foodie nu. Och hans mini-plast apparater är fantastiska . Wall Street Journal rapporter som "väckt av ett intresse bland barn i foodie kultur och populariteten av reality-TV visar matlagning, tillverkar säga att de har uppdaterat sin mat leksaker."

Det är en underdrift. Låt oss titta på ditt barns nytt kök, ska vi?

Vitvaror i rostfritt stål. Glas, minimalistisk mosaik kakel. Är som en vit täljsten bänkskivan? Exakt hur svårt skulle det vara för mig att få vatten och el fungerar i en av dessa utsökta kök? Eftersom jag inte längre vill laga mat på soptippen som är mitt kök.

De apparater som är att dö för, alltför.

Bild via hapetoys.com

Jag drivs bara en Keurig för första gången förra månaden. Tack och lov, mitt barn kommer inte att vara i butik för ett liknande öde. Han kommer att ha sin gourmet kaffe-gör kompetens ner pat innan han går till dagis. Skönt!

Bild via hapetoys.com

Mitt barn kan äga en Cuisinart innan jag gör det. Det är sant vad de säger: allt du kan begära för som förälder är att ge ditt barn ett bättre liv än vad du hade.

Jag var faktiskt tvungen att gå och ta en paus och gå och göra mig en smörgås innan jag slutade skriva här, eftersom att titta på denna fantastiska falska mat var att göra mig hungrig. Tyvärr, jag skojar inte.

bild via hapetoys.com

Pita fickor! Crepes! Choklad fondue! Vi är uppfostra nästa generation av matälskare, och det är ganska bra – oavsett hur motbjudande det än kan låta. Och vem vet? Att spela med ett mer intressant utbud av livsmedel kan göra dem lite mer öppna för att prova nya livsmedel, också.

Minst en dröm...

ADVERT

Lägg till din kommentar