10 Sätt Vi Torteras av våra Barn

I de sista dagarna av min graviditet, min man och jag funderade på att vi var på väg att ta på sig en deadbeat rumskamrat. Detta lilla livet kommer till världen för att leva med oss, men hon skulle inte betala några räkningar, äta mat, fest högt genom de flesta natt, och skulle papperskorgen plats på en regelbunden basis. Hon skulle inte tala språket, så lycka till att be henne att ändra sitt sätt.

Vi är nu sex månader till 18 år leasing (med en eventuell vägran att följa med vräkning på den punkten) och jag inser att vi inte bara har en deadbeat rumskompis på våra händer, men vi är fängslade och torteras av henne.

Hur?

1. Könsstympning. Min kropp gick igenom den ringsignal som transporterar denna lilla runt för 41 veckor och sedan slets öppna på ett sätt som inte borde vara naturligt. Tack och lov att skada verkar inte vara permanent.

2. Den Bröst Ripper var en anordning som används på otrogna kvinnor under medeltiden i Europa, Vår captor måste ha undersökt det även i livmodern. Mina bröstvårtor känner att de är lurade varje dag. De drog, nariga och biten. Jag har uthärdat blod blåsor och hickeys osedda på min kropp sedan junior år i high school. Jag sa det när hon är klar med mig, kommer de att vara en skrumpen röra.

3. Skalpera. När inte dra på bröstvårtor, min lilla kidnapparen har försökt att hårbotten mig genom rycker ut håret ur mitt huvud. Jag upprepar - "igen" om och om igen, men det verkar som att göra något bra. Åtminstone jag är inte ensam i denna smärta. Den stackars hunden och min mans bröst hår utsätts för det liksom.

4. Flagellation. Jag har blivit piskad på en vecka. Mina bröst, ansikte och hals ingår i lash märken från hennes lilla razor-liknande naglar. Detta är en metod, att jag kan undvika om jag klipp hennes naglar i tid, men lagen klippning leder ofta till att på sunda tortyr (se nedan).

Relaterade: Tre Åringar Är Samma som Asshole Chefer

5. Stress Positioner. Dessa rum den mänskliga kroppen på ett sådant sätt att en stor mängd vikt på bara en eller två muskler. Dessa muskler är oftast min redan overtaxed från graviditet lägre tillbaka muskler. Efter utfodring och gunga henne till sömns, jag böjer mig över hennes spjälsäng järnväg för att lägga ner henne. Detta resulterar ofta i sin ignorans. Jag måste då stanna kvar i stress ställning i flera minuter innan man försiktigt försöker packa min arm under hennes lilla huvud. Oundvikligen, hon vaknar och börjar skrika. Jag måste plocka upp henne, rock henne och sedan sätta mig själv tillbaka i stressen position för ytterligare lidande.

6. Instrument för Tortyr. Bärselar, bilbarnstolar, leksaker att spela med vidriga låtar som Det är en Liten Värld i timmar på en tid, etc., etc., osv.

7. Ljud Tortyr. Ingenting har någonsin fått mig att ifrågasätta min mentala hälsa eller tvivla på mig själv mer än att lyssna till de gråter och skriker jag är nu utsätts för. Även om det kanske inte death metal det är rent plågsamma.

8. Isoleringscell. Eftersom jag bor på den norra delen av min mountain valley, inte ofta jag får besökare. Om jag vill ha mänsklig kontakt, som jag måste underkasta mig själv till mer obehagliga ljud medan jag bunt upp min kidnapparen och band henne till tillbaka bryta tortyr enheten, känd som "bilbarnstolen." Hon kommer då fortsätta att skrika för hela bilresa in till stan tills vi får till mataffären, på vilken tid hon kommer att le och se bedårande. Detta är en del av hennes knep. Så länge hon ser söt i det offentliga, ingen tror på mig när jag ber för dem, för att rädda mig.

9. Sömnbrist. Denna metod är både fysisk och psykisk tortyr. Sex månader utan att sova mer än tre timmar i rad, jag är redo att prata. Om jag bara visste vad statshemligheter hon var ute efter. Åh Mel, du säger...du har bara inte läst förhandling manual. Men, det har jag. Jag har läst manualer av Ezzo, Karp och Pantly. Jag försökte tajt 2 timmars schema för att äta, leka, sova. Jag har svept henne i raka jackor. Jag slog tillbaka med min egen shushing ljud tortyr. Jag försökte på alla S inklusive mänskliga Sacrafice (människan själv) till ingen nytta. Nyligen har jag även försökt att manuellt genom att Weissbluth där det uttryckligen står att vi inte ska förhandla om under några som helst omständigheter med våra kidnapparen. Efter en timme av ljud tortyr och sedan projektil kräkningar, gav jag upp.

10. Efter sex månader har jag äntligen fått i Stockholms Syndrom. Om du inte kan slå dem, faller i kärlek med dem, försvara dem och om de säger till dig, råna en bank . Vad annat kan man göra? Kanske nu att jag lovar att lämna in, hon kommer att gå tillbaka till att bara vara en deadbeat rumskamrat.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar