10 Skäl till att Vi Inte att Ha Sex Ikväll

För en liten stund sedan, några assclown gjort nyheter för att hålla ett Excel-kalkylblad med sin hustru ursäkter för att inte ha sex med honom, och dela den med världen. Jag kan bara föreställa mig som gör att hon vill ha honom så mycket mer. I fall min älskade make är att hålla koll, jag skulle vilja att förebyggande syfte få min egen lista ut det...

10. Jag är inte ren. Jag är aldrig ren, verkar det, som jag alltid är täckt i mat, spyor, eller avföring från vår avkomma. Jag har även badat idag! Men jag började svettas i samma ögonblick som jag klev ut ur duschen, och nu har det gått en tre tee-shirt dag.

9. Kom ihåg att kampen vi hade 20 minuter sedan ungefär bröstvårtor för nappflaskan, efter som du stormade ut ur rummet som en jävla barn? Det gör jag.

8. Honung, någon ryggade min libido. Eller helt enkelt ersatt den med ben krossning trötthet.

7. Låt oss inte och säga att vi gjorde. Ingen kommer någonsin att veta. Vi kunde ligga och berätta för folk att vi inte kan sluta göra det.

6. Kanske ta in en tredje part skulle piffa upp vårt sexliv? Säg inte att du inte tyckte om det. Jag har. Jag tänker: en städhjälp! Hon kan diska, tvätt, lätta att rengöra, kanske till och med lite matlagning. Och jag kan göra, ja, du vet.

5. Visst, vi kan ha sex. Eller vi skulle kunna sova en extra 19 minuter. Jag vet vilken jag skulle– zzzzz.

4. Tro det eller ej, detaljstyrning och andra gissa inte stor turn-on för mig.

3. Jag har haft barn som hänger på mig hela dagen. Jag är en människa jungle gym. Allt jag vill göra är att läsa en tidning (ännu en roman är för mycket engagemang) och har en stor klunk storlek o' rakt vodka. Skål.

2. Vet vad som får mitt motorn är igång? Att erkänna att du hade fel ännu en GÅNG i ditt jävla liv.

1. Kan inte nog betona detta: att jag verkligen behöver ta en dusch. Jag luktar som en Sbarro är.

Även om vi har varit gifta i tio år nu, jag tycker fortfarande att du sexig som fan. Visst, med två småbarn kan vara en mardröm ibland, men vi är i detta tillsammans, och det finns ingen jag hellre skulle vara med.

Kanske i morgon kväll? Tills dess, jag ser du i mina drömmar.

Relaterade inlägg: 5 Sätt att Behaga Din Man! (Eller Inte)

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar